Hangi İş Tipine Uygunsunuz

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Oyy oyyy. Üye değilim. Olmam da. Zaten üye olabilmek için 28 tane soru soruyor :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yok şimdi bu yaşa gelmişim 19 Sene Dile kolay Jeaquares'in yaşadığından daha fazla okul okumuşum... Şimdi testi çözüp de bana ÇOBAN ol derse ÇOBAN mı olacağım :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
E okuldan başka kimseye tc'mi vermedim ..alamazsınız :D

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Benim genlerimde çalışmak yohkgğğğ ( cidden yok girip çalıştığım en uzun süreli iş 1 hafta ) Geçen gün de belediyenin işinden çıktım 2 gün çalıştım 3.Gün dilekçeyi verdim:) O yüzden bakmaya gerek duymuyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
kimlik no verseniz nolur vermeseniz nolur arkadaşlar. önemsemeyin bunu bu kadar.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kariyer.net koskocaman bi site. Gizlilik diye birşey var onun için sorun çıkacağını sanmyorum. Birazdan yazarım iş tipimi :)

not: 5 dakikam testle geçti. kişilik özelliklerini veriyor ücretsiz olarak iş tipi falan detaylı rapor içinde o raporda satın alınmalı :)

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
cok gereksiz siz neyi istiyorsaniz yapabilirsiniz egitimininiz 10 20 yil is hayati ve meslek uzerine calisip ugrasirsiniz 100 soru olsun isterse bole seyler bos

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Neler yapılabilirmiş?

Örneğin; Ösym'deki KPSS sistem yeniliklerinden önce T.C. kimlik numaralarıyla tercih yapılabiliyordu. Yani; art niyetli birisi sizin t.c. no'nuzu öğrendiyse sizin adınıza gidip memur tercihinde bulunabilirdi. Diyelim ki; kpss 90 puan almışsınız güzel bir yere atanabilirsiniz ama art niyetli birisinin müdahalesiyle ya atanamayacaksınız, ya da çok kötü bir yere kadronuzun çıkma ihtimali vardı...

Bu yönde çok mağduriyet oldu. Şükür ki, ösym bu uygulamayı kaldırıdı. Şifre uygulaması getirdi. Mağduriyetlerin önüne geçilmiş oldu.

Bu örnek aklıma geldi.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Şu an için bir sıkıntı çıkarmaz hiçbir yerde. Çıkarabilecek bir durum varsa söyleyin arkadaşlar.

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kariyer.Net Türkiye'nin en büyük ve en güvenilir istihdam bürolarından biridir. İşKur'a kayıtlı, tamamen yasal çalışan, denetlenen, Kadıköy merkezli bir kurumdur. Siz nasıl yeni bir GSM hattı alırken hiç rahatsız olmadan TC Kimlik numaranızı veriyorsunuz aynı şekilde Kariyer.Net'e de verebilirsiniz.

Ayrıca @Pesimist'in paylaştığı 28 soruluk "D.I.S.Q Kişilik Envanteri Testi" de bilimsel bir testtir. İşverenler tarafından sonuçları her zaman dikkatle incelenmiştir.

TC Kimlik numaranızı yolda sizden isteyen birine vermeyin tabi ki! Fakat elmayla armutu ayırmayı da bilin. Sözün özü bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Kariyer.Net Türkiye'de iyi işler başarmış ve üniversite mezunu bir çok gencin ilk başlama noktasıdır.

Not: Kariyer.Net'le uzaktan yakından organik hiçbir bağım yoktur.

Edit: İmla.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sonunda para istio ne alaka abi bu ne işe yaradı şimdi:?:?

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
istenilen kişinin tc kimliğien zaten ulaşırlar.