şerefköker
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar ipad mini 2 mi mini 3 mü çoksa biraz daha para verip mini 4 almak mı?
peki mini 3 ?Ben mini 2 tanı ıpad retina geçiyor onu aldım problemsiz kullanıyorum oyun filan oynayacaksınız real racing 3 te filan takıldı takılacak gibi ona göre mukayese yapıp üst modeller alabilirsiniz. Biz genelde film video sosyal medya için kullanıyoruz problem çıkarmıyor. Gayet iyi.
beklentim: filim izlemek oyun oynamak uzun pil ömrü güncelleme desteği aksesuar desteğiMini 3, serinin en rezalet cihazı. Gerçekten inanın bana tek farkı, Touch ID bulunduruyor oluşu.
Mini 3 alırsanız, paranıza yazık olur.
Mini 2 ve 4 arasında kalıyoruz o zaman. Bir tabletten beklentilerinizi söyleyin, ona göre yardımcı olalım.
Eğer yüksek seviyeli oyunlar oynamak isterseniz, Mini 4 ama onun haricinde Mini 2 daha iyi bir seçenek.beklentim: filim izlemek oyun oynamak uzun pil ömrü güncelleme desteği aksesuar desteği
peki siz olsaydınız hangisini alırdınız (fiyatı da ele alacak olursak)Eğer yüksek seviyeli oyunlar oynamak isterseniz, Mini 4 ama onun haricinde Mini 2 daha iyi bir seçenek.
Mini 2 daha mantıklı. Şahsen onu seçerdim.peki siz olsaydınız hangisini alırdınız (fiyatı da ele alacak olursak)
iPad mini 2 al kullan. Ben aldım ben ğek kullanmıyorum ama evdekiler tv izliyorlar dizi izliyorlar 8- 15 saat arası ekran süresi alıyoruz.beklentim: filim izlemek oyun oynamak uzun pil ömrü güncelleme desteği aksesuar desteği
çok teşekkür ederimiPad mini 2 al kullan. Ben aldım ben ğek kullanmıyorum ama evdekiler tv izliyorlar dizi izliyorlar 8- 15 saat arası ekran süresi alıyoruz.
çok teşekkür ederimMini 2 daha mantıklı. Şahsen onu seçerdim.
teşekkkürlerbende ikiside var.tek fark mini 3 de parmak izi okuyucu var .ayrıca parmak izi sebebiyle daha fazla ram harcıyor.mini 2 bence doğru seçim zira arada 400 tl gibi bir fiyat farkı var.