HANGİ İPAD

şerefköker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ipad mini 2 mi mini 3 mü çoksa biraz daha para verip mini 4 almak mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben mini 2 tanı ıpad retina geçiyor onu aldım problemsiz kullanıyorum oyun filan oynayacaksınız real racing 3 te filan takıldı takılacak gibi ona göre mukayese yapıp üst modeller alabilirsiniz. Biz genelde film video sosyal medya için kullanıyoruz problem çıkarmıyor. Gayet iyi.

şerefköker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben mini 2 tanı ıpad retina geçiyor onu aldım problemsiz kullanıyorum oyun filan oynayacaksınız real racing 3 te filan takıldı takılacak gibi ona göre mukayese yapıp üst modeller alabilirsiniz. Biz genelde film video sosyal medya için kullanıyoruz problem çıkarmıyor. Gayet iyi.
peki mini 3 ?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mini 3, serinin en rezalet cihazı. Gerçekten inanın bana tek farkı, Touch ID bulunduruyor oluşu.
Mini 3 alırsanız, paranıza yazık olur.
Mini 2 ve 4 arasında kalıyoruz o zaman. Bir tabletten beklentilerinizi söyleyin, ona göre yardımcı olalım.

şerefköker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mini 3, serinin en rezalet cihazı. Gerçekten inanın bana tek farkı, Touch ID bulunduruyor oluşu.
Mini 3 alırsanız, paranıza yazık olur.
Mini 2 ve 4 arasında kalıyoruz o zaman. Bir tabletten beklentilerinizi söyleyin, ona göre yardımcı olalım.
beklentim: filim izlemek oyun oynamak uzun pil ömrü güncelleme desteği aksesuar desteği

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
beklentim: filim izlemek oyun oynamak uzun pil ömrü güncelleme desteği aksesuar desteği
iPad mini 2 al kullan. Ben aldım ben ğek kullanmıyorum ama evdekiler tv izliyorlar dizi izliyorlar 8- 15 saat arası ekran süresi alıyoruz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
paran varsa mini 4 al yoksa 3 ü al ama 3 ile 2 arasında çok fark varsa 2 de al zaten fark parmak izi okuyucusu...

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende ikiside var.tek fark mini 3 de parmak izi okuyucu var .ayrıca parmak izi sebebiyle daha fazla ram harcıyor.mini 2 bence doğru seçim zira arada 400 tl gibi bir fiyat farkı var.

Enesİnce27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bence mini 4 almalısın hem 2gb ram hemde A8 işlemci cidden çok iyi; 1gb ram i olan hiç bir cihazı almanı tavsiye etmem

Emremmcuu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim film oyun falan dediğine göre çok iş alanında kullanmayacaksın ama beklentilerinin karşılığı uyumsuz yani film istediğin için air 2 mantıklı ama oyun oynarken biraz sıkıntı çekebilirsin oyun için mini 4 daha mantıklı geliyor tabi maddi durumda çok önemli eğer benim para sıkıntım yok daha çok streteji oyunu oynayacağım gibi şeyler diyorsan tabikide air 2 ama benim için maddi durum önemli vede ipad mininin boyu ben film izlerken yeterli diyorsan mini2 yi öneririm