Soru Hangi internet sağlayıcı?

MatCodex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Şu anda TTnet kullanıyorum. Ve değişmek istiyorum. 14 mbps e 106 TL veriyorum. Sizce uygun mu ? Değişmek ve başka sağlayıcı şirketine geçsem hangisi olur?

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Altyapı sorgusu yap, birçok servis sağlayıcısının bu hizmeti var. EN kaliteli internete verene geç derim. İnternet kesintisiz kullanılıyorsa, hız biraz altyapıyla alakalı.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
İnternet konusunda bizlerin buradan cevap vermesi mantıklı değil. Benim il ve ilçemde düzgün çalışan internet aynı ilin bazı ilçelerinde aynı verimlilik ile çalışmıyor. Yanlış anlaşılmaması adına bahsettiğim internet hızı değil, kopmalar. En doğru tercih yakınında oturan eş'e dosta sorman olacak.

Ttnet tarafında kopmalar yaşanmadan internet kullanıyorsan eğer TürkNet, Ttnet'in alt yapısını kullanıyor. TürkNet'e geçmen bu durumda mantıklı olabilir.

Şahsen TürkNet kullanıcısı olarak çağrı merkezine bir sorunum olduğunda hızlıca ulaşabiliyor teknik alt yapı problemlerimde evime gelip ücretsiz hizmet alıyorum. Şuan bölgemde 100mbps hız var ve TürkNet tek fiyat tek paket mantığı ile 100mbps hızı sorunsuz veriyor.