Hangi Hattı Neden Almalıyım...!

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle SelamınAleyküm Arkadaşlar...

Telefonuma hat alıcam ancak hangi hattı alayım bilmiyorum.
Arkabalarımın neredeyse hepsi Turkcell kullanıyo ve Turkcell'in çekim gücü ve müşteri memnuniyeti iyi, tarifeleri vs. cep yakıyor.

Avea'nın tarifeleri maakul oluyor. Çekim gücü iyi olmadığını duydum. müşteri memnuniyetini beğenmiyorum.

Vodafone hakkında fazla bi deneyimim bilgim yok ancak. Turkcell ve Avea'nın birleşimi gibi bir şey diye biliyorum. Müşteri memnuniyeti, çekim gücü vs. idare eder, tarifeleri Avea'ya yakın.

Benim bu 3 hat hakkındaki düşüncelerim bunlar doğrumu düşünüyorum bilmem.

Hangi hattı kulandığınızı ve hangi hattı tercih ettiğinizi yazın. (Sizce internet paketi olarak en maakulu hangisiysede söleyin :) )

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
turkcell hazir kart var bende sinirsiz 1gb paket var 19,9lira (yakinda turbo 43,2mbps ile degistircem o 30lira) ve aylik 80 dakika 8lira her yone (diger operator+sabit hat+ 1li ucretli nolar) bunu arka arkaya alabiliyorum cok iyi.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
herkesin kullanım şekli farklı bu yüzden şu hat bu hat dersem yalan olur.ama çekim kalitesi olarak türkcell 1 numara.
son sözüm ne alırsan al faturalı alma.fena giydiriyorlar.bu yüzden faturalıyı bıraktım.
şahsen trabzoncell şampiyontarife kullanıyorum.30tl yüklüyorum tarife içi 2bindk diğer yönlere 2dakikası 0,20 krş.yüklediğin tl sende kalıyor bu 30tl nin 19uyla yıkılan paklet alıyorum.(1gb internet,1000 heryöne sms ve avea içi1000dk)
geriye 11tl kalıyor :)

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkesin kullanım şekli farklı bu yüzden şu hat bu hat dersem yalan olur.ama çekim kalitesi olarak türkcell 1 numara.
son sözüm ne alırsan al faturalı alma.fena giydiriyorlar.bu yüzden faturalıyı bıraktım.
şahsen trabzoncell şampiyontarife kullanıyorum.30tl yüklüyorum tarife içi 2bindk diğer yönlere 2dakikası 0,20 krş.yüklediğin tl sende kalıyor bu 30tl nin 19uyla yıkılan paklet alıyorum.(1gb internet,1000 heryöne sms ve avea içi1000dk)
geriye 11tl kalıyor :)

Bu sölediğin Fenercell'de varmıdır :)))

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea'ya internet paketleri üzerinden sıcak bakıyorum şu anda ancak sadece internet değilya.

Çok kararsızım :S :?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
1000 dk avealılarla 1000 sms her yöne 1 gb internet yıkılan paketle sadece 19 lira. Bunun yanı sıra arandıkça kazan ( 10 dk aranmaya her yöne 5 dk ) artı olarak günde 2 tane olmak üzere ücretsiz teknoloji haberleri.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TURKCELL Hazır Kartlılarada Faturalı müşterilerede eşit davranıyor diğer operatörler gibi değil.En iyisi Turkcell bence.Arada yaptığı kampanyalarda ucuz oluyor.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben internetten araştırmalarım sonucu Vodafone alıcam yorum yapan herkeze teşekkürler hakkınızı helal edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar vodafone hariç hangi operatörün kampanyası işinize geliyorsa onu alın. bunlar tam sahtekar bence. sabit ödemeli hatta açtırdıktan hemen sonra 2 kez açma kapama uyguladılar ve ortada nedir anlayamadığım görüşmeler varmış.. 2 ayda yaklaşık 300 tl fatura geldi.. aylardır da şikayetimle ilgilenmediler. kısa süre sonra tüketici haklarına vericem.. aklınızın bir köşesinde olsun istedim, dikkat edin bu şirkete. beş para etmez. sırf bir kampanya yaptı diye felan alayım demeyin..