Hangi Harita Hangi Marka?

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar Navigasyon almak istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim

1 - Hangi markayı tavsiye edersiniz ve hangi modeli

2 - Harita hangisi olması turkiyede kullanım açısından iyi olur İGO Garmin vs bir sürü seçenek var

3 - Transmeter kullanan arkadaşlar cızırtılı ses geldiğini yazdıklarını gördüm sürekli böylemi oluyor

4 - Aracım 2009 model corsa D ön camı uzun cihazı sürekli takılı olarak kullanmak istiyorum kullanımı zorlaştırırmı sizce 5inc düşünüyorum

5 - Birde belki saçma bir soru olacak ama araçta sürekli takılı olacağı için çalınma açısından korkuyorum hiç böyle bir olay duydunuzmu? tenezzül edilirmi?

şimdiden fikir ve görüşleriniz için teşekkürederim

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Otoparklarda oluyor çalınma olayı arada .

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Navigasyon alacaksan sadece sağa dön sola dön diyenlerden değilde varsa sokak cadde adını söyleyen bi model al örnek ben nokia 5800 telefon kullanıyorum ovi nin sokak
Türkçe adlarıyla diye bi güncellemesi çıktı ektsra hoşuma gitti bildiğiniz gibi köprülü kavşaklarda çoğu navigasyon sapıtıyor böyle isim söyleyince çok işe yarıyor

Örnek
Sıradan navigasyon= 100 metre sonra döner kavşaktan 1. çıkıştan çıkınız
Sokak adlayla olan bi navigasyon= 100 metresonra döner kavşaktan 1. çıkıştan kızlarpınarı caddesine giriniz