• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi Filmi İzleyelim ?

İzlemeyi planladıklarım:

terminal
uzaylı ajan
görünmez adam
canavar tohumlar
kaybolan gelecek
dünyanın durduğu gün
yaratık serisi

bize bizim izleyeceğimiz filmler gerek. bunlar çok popüler filmler, hepsini izledik :)

Kardeşim sana film dayanmıyor :) Benim izleyip de senin izlemediğin film sayısı azdır.

Geçen de bir filme bakmıştım. Yeni nesil ajan xXx diye. Güzeldi. 1 ve 2si var. 1. daha hoştu. Genelde birinciler hep daha iyi olur ;)

en iyisi ben sana film tavsiye edeyim biraz :)

THE FALL (2006)
THE CROW (1994)
AMADEUS (1984)
DONNIE DARKO (2001)
TRAINING DAY (2001)
RAN (1985)
3 IDIOTS (2009)
BIG FISH (2003)
LUCKY NUMBER SLEVIN (2006)
PAPILLON (1973)
12 Angry Men (1957)
THE MACHINIST (2004)
Mr. Nobody (2009)
STALKER (1979)

hepsini izle gel, başka tavsiye edicem :)

Sistemsiz bir şekilde tavsiyelere devam :P Aslında [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] 'ın dediği gayet mantıklı, ama uğraşacak biri lazım

en iyisi şu olacak. alacam elime kırbaçı, bu hafta bu film izlenecek diyecem. vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı :D

Der Baader Meinhof Komplex (2008) Puanı:7.3

Konusu
Andreas Baader,Ulrike Meinhof ve Gudrun Ensslin'in başı çektiği Kızıl Ordu Fraksiyonu bombalama ve adam kaçırma eylemleriyle 70'lerin Almanyasında adeta terör estirmektedir.Kendilerini terörist olarak görmeyen,gerilla hatta devrimci olarak tanımlayan ve daha iyi bir toplum için savaştığına inanan grup,kanlı eylemleriyle kendi insanlıklarını da kaybetmektedir.Onları en iyi anlayan kişi,peşlerindeki Alman polisinin başı Horst Herold'dır.Herold;Baader,Meinhof ve Ensslin'i yakalamayı başarsa bile bunun buzdağının görünen taraf olduğunu bilir.

Güzel bir film.Pek popüler değil o yüzden izlemeyen kişiler olabilir.Yani başlığın amacına uygun.Tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba.

Konunun özeti kısaca şu; Sizlerin tavsiye edeceği filmler arasından en fazla tavsiye sayısına ulaşan filmi, etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar ile aramızda belirlediğimiz günler dahilinde izledikten sonra, hep birlikte değerlendirmesini yaparak nihayete erdirmek.

Bu işlemi her hafta yapmayı planlıyoruz.

Burada en önemli nokta filmlerin tavsiyesi ve tavsiye edilen filmler arasında yapılacak oylama. Bunun için şöyle bir yol düşündüm; Tavsiyeler bu konu altından yapılsın. Tavsiye edilen filmler için bir anket yapıp, oylama sonucuna göre izleriz.

Uygulama düzenimiz:

Cuma günü akşamına kadar en çok oy alan filmi, (Cuma akşamı) Cumartesi ve Pazar günleri izleriz.
Seçilen film için açılan ayrı bir konuda değerlendirmesini yaparız.

Not: oylama için anket düzenlemek gerektiğinden konuya bir mod elinin arada bir değmesi gerekecek. (sinema bölümüne bir mod atanmadı :P)

Ekşın :)

3lvqm.jpg

katılımcılar geldikçe bir mod arkadaşımız yardımı ile burada listeleriz.
Kimse katılmaz ise tek başıma izlerim :P

İlk hafta oylaması için altaki linek tıklayın.
http://forum.shiftdelete.net/sinema/277820-1-hafta-film-oylamasi.html

Katılımcılar
@Mert Ahmet @zoki @Darknes$ @tatar59 @Burk.Clik @zozeidon @topalsolucan

bugun hangi film izlenecek ben de katılırım böyle bişey yapılrsa

geçen haftayı tavsiye gelmediği için bay geçtik. bu hafta da aynı olacak gibi görünüyor. :P

Aamir Khan Boxset öneririm. Adamın on numara filmleri var.

Bollywood in Hollywood out artık :P :D

Hz.Süleyman Mülkü- Kingdom of Solomon şu an izliyorum.

3 idiots . emily rose un tuhaf hikayesi .aşçı fare (animasyon) wall e ( animasyon) melekler ve şeytanlar . iri kıyım . güzel ve çirkin . winter tale . 47 ronin . prens ve köle . hansel gratel . daha yazardım ama şimdilik bunlar içinde izlemediğiniz varsa tavsiye ederim.

Dante 01 [2008]
――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Selam ve Dua İle...

En son austin powers serisi izledim. 1080p dönüştürmüşler. Lisede izlemiştim. Bunun dışında nedense eski filmleri izliyorum. Boeing boeing 1969 yılının filmi çok güzeldi. Viva las vegas 1964, Bus stop 1956, eskiden izlediklerim de vardı.

Elysium izleyebilirsiniz güzel bir bilim kurgudur kendisi.

7. KoğuşDaki Mucize. [Ekim 2019]
(Deliler'in mucizesi de Böyle oluyormuş.)
7. Koğuş Kamera arkası.
Buda 7. Koğuş Bonus.
Selam ve Dua İle....