Hangi Filmi İzleyelim ?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Dogville'in devam filmi Manderlay olursa katilirim zira dogville'i izledim. Önerim Manderlay.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yok onu izlemedim. yarı yapacağım ankete dahil edilir. :)
o zaman hala göremedim o filmi izleyen :) o kazanırsa bi daha izlerim sevmiştim filmi hiç hatırlamıyorum ama.
Beni de alabilirsin listeye haftasonu istanbulda olacağım ama izlerim herhalde

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donnie Darko pek anlaşılmayan bi film herkez farklı anlamış filmi hepbirlikte kritiğini yaparız :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Donnie Darko pek anlaşılmayan bi film herkez farklı anlamış filmi hepbirlikte kritiğini yaparız :)

filmi oylamaya alırız.

onun dışında tavsiye ve katılım başvurusuna devam arkadaşlar.

Şunu da belirtelim, katılımcıların izlediği filmler oylamaya dahil edilmeyecektir.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
benide yazabilirsin haftada 2-3 flim izlerim piskoloji fantatis dram hiç farketmez nerdeyse kalmdı belkı burdan ızlemedıgım cıkar size binlerce flim arasından kesinlikle izleyin mutlaka izleyin diyebilcegim flim bi tane var oda BENİM ADIM KHAN bütün dünyanın izlemesi gereken çok güzel bir flim burdan yorumlara bakabilirsiniz 1 tane bile olumsuz yorum bulamazsınız cunku adamlar harbiden on numara yapmıslar izleyince hak vericeksiniz zaten

http://www.sinemalar.com/film/66222/my-name-is-khan

hatta sözleşme yapalım pişman olana tazminat bile öderim o derece :) oylamaya kesinlikle davet etmelisin

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
benide yazabilirsin haftada 2-3 flim izlerim piskoloji fantatis dram hiç farketmez nerdeyse kalmdı belkı burdan ızlemedıgım cıkar size binlerce flim arasından kesinlikle izleyin mutlaka izleyin diyebilcegim flim bi tane var oda BENİM ADIM KHAN bütün dünyanın izlemesi gereken çok güzel bir flim burdan yorumlara bakabilirsiniz 1 tane bile olumsuz yorum bulamazsınız cunku adamlar harbiden on numara yapmıslar izleyince hak vericeksiniz zaten

http://www.sinemalar.com/film/66222/my-name-is-khan

hatta sözleşme yapalım pişman olana tazminat bile öderim o derece :) oylamaya kesinlikle davet etmelisin

ya konunun dışına çıkıcam belki ama nerelisiniz? nickteki 59 dan esinlenerek tekirdağ diye umuyorum acaba doğru mu tahmin ediyorum ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÜÇ İDİOT

filmi bir kez izladiğinizde arkadaşlarınıza izletmek için dahi en az 4 kez daha izliyorsunuz...kesinlikle tavsiye ederim...

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ya konunun dışına çıkıcam belki ama nerelisiniz? nickteki 59 dan esinlenerek tekirdağ diye umuyorum acaba doğru mu tahmin ediyorum ? :)

ep gene trakyalıyız beya :) tekirdağlıyım hayrabolu - emiryakup köyünden ama istanbulda oturuyorum :)
izlemeyen vardır mutlaka ya al bence oylamaya :d izlemeyenler izler duyulması gereken bi flim bence :) yaz yaz benide :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Beni de katılımcılara ekleyebilirsin.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eskilerden tavsiye isteyenlere benden For a Few Dollars More gelsin :D

Not:1965 yapımı olmasına karşın 1080p ve dts ile izlemiştim :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
modlar yatmış. ben de bir film izliyim bari. konu son sürat devam :)

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
açlık oyunlarını izledim en son okadar paraya o flim cekilirmi ya bosa harcamıslar parayı resmen eskiler haricinde izlemedigim flim cıkmadı henüz :) 1998 den eskiler pek sarmıyo beni :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Batman: Kara Şövalye Yükseliyor ve Cehennem Melekleri 2 şuanda vizyonda bulabileceğiniz en kaliteli filmler.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
720p varsa affetmem gibi geliyo :) ama yoktur hq görüntüye harcayamam o flimleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Onlarca film tavsiyesi geldi, sağlıklı anket olmaz. Hafta başında zevkine güvenilecek arkadaş 5 film ankete çıkartır, 3-5 gün anket açık kalır, haftasonu izlenir sonra kritiği yapılır. Bu gidişle 20 filmlik anket olur ki bir iki oyla haftanın filmi seçilir, sağlıklı olmaz.