Hangi film serisinden izlemeye başlamalıyım?

dyedke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba

Öncelikle HOBBİT serisini mi izlemeliyim ? Yoksa Lord of the rings ile mi başlamalıyım ?

Teşekkürler

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
yapım sırasına göre izlemen seyir keyfi açısından uygun olabilir.
ben olsam Lord of the rings'den başlardım.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
Ben filmin hastasıyım pp'dan da anlayabilirsin zaten :D Lord of the rings ile başlamanı öneririm neden diye soracak olursan hobbit'in sonunda Bilbo hikayeyi tamamlıyor. Yani Hobbit'in sonunu tam anlamayabilirsin eğer Lotr'ı daha önce izlemezsen. Ayrıca izlersen exdented sürümünü izle.(Yanlış yazmış olabilirim.)

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
LoTR dan başla, seriyi bi sıralamaya soksak bunlar ilk filmler zaten :D
@xPhoenix06 ' nın da dediği gibi internette uzun versiyonu var onu izlemeni tavsiye ederim :)

dyedke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Hepinize teşekkür ederim .Tavsiyeleriniz üzerine ilk olarak Lord of the rings serisinden başlayacağım .Fakat LOTR 'in ikinci filmi 3 saat 55 dk olarak gözüküyor .Acaba yanlışlık mı var ? Çünkü 4 saat uzun bir süre :D

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
Hepinize teşekkür ederim .Tavsiyeleriniz üzerine ilk olarak Lord of the rings serisinden başlayacağım .Fakat LOTR 'in ikinci filmi 3 saat 55 dk olarak gözüküyor .Acaba yanlışlık mı var ? Çünkü 4 saat uzun bir süre :D
Hayır. Extented sürümü yani kesilmiş sahnelerinde olduğu sürüm. Yani 4 saat yanlışlık yok :)