Hangi distribütör firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rimzone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung'un resmi distribütörleri arasında telpa, genpa, başarı, c5 ve brightstar var. bu firmalardan hangisi daha kalitelidir, özellikle telpa ve genpa daha sık duyuluyor. bu ikisinden hangisini tercih etmeliyiz? bugün bir telefoncuya note 2 sordum; 1650 lira ve telpa garantili olduğunu söyledi. sizce bu fiyata distribütör garantili olmasına güvenilir mi?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim sen hala telefon alamadın mı?S3 diyordun note 2 dönmüşsün s4 xperia z felan bekle telpa genpa en iyisi gerisi uğraştırır.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telpa- genpa- başarı diğerlerini adının sanını bile duymadım

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
En iyisi üretici firma garantisi. Bu çok önemli bir detay. Aldığın sitede veya teknomarket de buna bakmalısın. Üretici firma garantisi verildiği zaman samsung kendide bakabiliyor. En iyisi de bu emin olabilirsiniz. Distribütör firmalara güvenme. Benim bildiğim ereyon.com.tr üretici firma garantisi veriyor. Biz arkadaşa almıştık samsung telefon buradan bozulunca samsunga gönderdi direk 3 güne yapıldı geri geldi. Distribütörler en az 10 gün bekletiyorlar ve bazen saçma nedenlerle sorunu halletmeden geri gönderiyorlar.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En iyisi üretici firma garantisi. Bu çok önemli bir detay. Aldığın sitede veya teknomarket de buna bakmalısın. Üretici firma garantisi verildiği zaman samsung kendide bakabiliyor. En iyisi de bu emin olabilirsiniz. Distribütör firmalara güvenme. Benim bildiğim ereyon.com.tr üretici firma garantisi veriyor. Biz arkadaşa almıştık samsung telefon buradan bozulunca samsunga gönderdi direk 3 güne yapıldı geri geldi. Distribütörler en az 10 gün bekletiyorlar ve bazen saçma nedenlerle sorunu halletmeden geri gönderiyorlar.

daha önce s2 kullanıcısıyımdım ve telefonu totalde 3 defa servbise götürmek zorunda kaldım ..2. gün onarıp teslim ediliyor.. bunu sadece telpa için söyleyebilirim.. tabi sorun yazılımsal ise , donanımsal bir sorun var ise bu süre 4-5 günü bulabilir

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
daha önce s2 kullanıcısıyımdım ve telefonu totalde 3 defa servbise götürmek zorunda kaldım ..2. gün onarıp teslim ediliyor.. bunu sadece telpa için söyleyebilirim.. tabi sorun yazılımsal ise , donanımsal bir sorun var ise bu süre 4-5 günü bulabilir

Doğrudur ben kvk ve teleservice'den çok çektim açıkcası o yüzden pek güvenemiyorum distribütör firmalara :)