S_T_A_L_K_E_R
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Merhaba arkadaşlar,
Bir oyunu Türkçeleştiriyorum. Menüyü ve bazı yerleri hallettim fakat oyunda size gönderilen e-postalar var. Bu aşağıdaki yazı e-postalardan bir örnek. Oyunda yazılar Rusça gözüküyor ama oyunun dosyalarında bu şekilde. Dosyalar Not Defteri ile açılıyor.
Google çeviriye sordum Yorubaca dedi :confused1: "O ne la?" dedim bi an...
Neyse bunları nasıl adam akıllı bi şekle getirebilirim. Rusça olsa bile razıyım...
Bir de aklımı karıştıran şey yazı Not Defteri'nde böyle, oyunda Rusça gözüküyor. Bunu nasıl yapmışlar?
Bir oyunu Türkçeleştiriyorum. Menüyü ve bazı yerleri hallettim fakat oyunda size gönderilen e-postalar var. Bu aşağıdaki yazı e-postalardan bir örnek. Oyunda yazılar Rusça gözüküyor ama oyunun dosyalarında bu şekilde. Dosyalar Not Defteri ile açılıyor.
Google çeviriye sordum Yorubaca dedi :confused1: "O ne la?" dedim bi an...
Neyse bunları nasıl adam akıllı bi şekle getirebilirim. Rusça olsa bile razıyım...
Ïğèâåò!<br><br>Êàê ğàáîòà? Òû çíàåøü, ÷òî ÿ íåäàâíî íà÷àë íåçàâèñèìûå ãğóçîïåğåâîçêè? İòî äåéñòâèòåëüíî çäîğîâî! Íåâîçìîæíî æåëàòü ëó÷øåãî - áîëüøèå äåíüãè, èíòåğåñíûå ïğåäëîæåíèÿ (åñëè Òû çíàåøü ïğàâèëüíûõ ëşäåé ;-)) è Òû ñâîáîäåí âûáèğàòü òî, ÷åì ñîáèğàåøüñÿ çàíÿòüñÿ äàëüøå! Òû ïğîñòî íàõîäèøü è âûáèğàåøü ëó÷øåå, ÷òî òàì åñòüÄà, ÿ äóìàş, ÷òî ÿ ñäåëàë ñàìûé ëó÷øèé âûáîğ â ìîåé æèçíè.<br><br>Ãàíñ
Bir de aklımı karıştıran şey yazı Not Defteri'nde böyle, oyunda Rusça gözüküyor. Bunu nasıl yapmışlar?