Hangi Bölümü Tavsiye edersiniz ?

Bu konuyu okuyanlar

mraragorn

Öğrenci
Katılım
24 Temmuz 2015
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Ben 2 yıl açıktan bir bölüm okuyacağım ve aşağıdaki bölümlere gidebiliyorum ve sizin tavisyesinizi almak istedim. Matematiğim kötü yani sayısal olmayan bir bölüm önerin mümkünse . Kameramanlık düşünüyorum ama sizinde bir önerileri alıyım dedim. Kolay geçebilceğim ve beni fazla zorlamıcak bir bölüm olmasını istiyorum. Şimdiden Teşekkürler !
İşte Bölümler ;
--- Gönderi Güncellendi ---
Aslında hayvanları çok severim bi aralar hayalim veteriner olmaktı ama o zorlanırım geçemem diye korkuyorum , sizce hayellerimin peşindenmi gideyim yoksa kolay yolumu seçeyim ?
 

_X_

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
3,017
Reaksiyon puanı
1,544
Puanları
113
Kolaymı geçersin zor mu bilmiyorum ama

Lojistik
Web tasarım ve Kodlama
Laborant ve Veteriner Sağlık
Bankacılık ve Sigortacılık
Dış Ticaret
Engelli bakımı ve Rehabilitasyon

Bunlardan birini seç bitirmeye çalış yada ciddi ciddi 1 seneni feda et güzel bi bölüm oku
Bu günlerini çokça ararsın yoksa.
 

eronis

Müdavim
Emektar
Katılım
25 Mart 2016
Mesajlar
5,389
Reaksiyon puanı
4,382
Puanları
113
Bankacılık tavsiye edebilirim. Veterinerlik zor iş ve adam gibi yapan az. Eğer kendine güveniyorsan, düzgün yaparım diyorsan ol ama geçen gittim veterinere yaralı bir kuş ile, sokakta bulmuş annemler, veteriner eline almak istemedi. Sanırım bir hayvan saldırmış çünkü kursağı delikti ve yediği kursağından dışarı akıyordu. Adam dedi bu tüylü hayvan, bu dikilmez. Açıkça sorumluluk almak istemedi. Başka bir veterinere gittim, 20 dakikada tamamdı, kursağını dikti, yarayı dezenfekte etti falan bence veterinerlik doktorluk kadar zor ve ciddiye alınması gereken bir meslek çünkü bir hayat var elinde, sen de bir doktorsun. Saygı görmesi ve hafiften bakılmaması gereken bir meslek ve sorumlulukları ağır. Elimden gelenin en iyisini yaparım diyorsan ol, belki o gittiğim 2. veterinere benzersin :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekleme; çağrı merkezi hizmetleri de fena değil.
--- Gönderi Güncellendi ---
Adalet mezunuyum, diyorum ki Adalet okuyacağına belediyenin klavye kursu var, ona katıl ve sertifika al, Adalet mezunlarının girmek için okul okuduğu zabıt katipliği sınavlarına girer, eğer geçersen katip olursun. Şans işi biraz. Web tasarımı ve muhasebeyi bilmiyorum ama babamın fotoğrafçılık sertifikası var ve şu an babam istese bir fotoğrafçı dükkanı açabilir. İnsanlar bunun için okul okuyorlar sanıyorum ?
--- Gönderi Güncellendi ---
İş oyuna, şansa döndü açıkçası. Devleti unut önce, özele yönel. Kendini adarsan belki bir yerlere gelebilirsin.
 
Üst