Hangi bölümde okumalıyım?

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba geleceğim hakkında bir karar vermem gerekiyor ve sizinde fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var şimdi lise 2 öğrencisiyim ve bir bölüm seçmem gerekiyor ben ise yiyecek-içecek hizmetleri alanını (AŞÇILIK) istiyorum fakat uzun uğraşlar sonucu ne yapsam da istediğim aşçılık bölümüne giremedim normalde İnşaat Teknolojisi alanını yani çizimler falan ile alakalı olan dalı tutturdum ona da ben gitmek istemiyorum aşçılıktan sonra 2. ve en son mesleğim Radyo-Tv alanı idi fakat buraya da girebilir miyim bilmiyorum babam ise bilgisayar bölümünü oku diyor güzel para var okursan diyor sizce ne yapmalıyım aklınıza takılan yer olursa sorun yeter ki bir fikir düşünce verin .

Abilerim kardeşlerim siz benden büyüksünüz bilgilisiniz görmüş geçirmiş biri olarak siz ne dersiniz fikriniz çok önemli .

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yaptığın işe, severek gidersen daha başarılı olursun.
Başkalarının yönlendirmesi yüzünden binlerce kişi mezun olduğu bölümleri mesleki olarak gerçekleştirmiyor.
Aşçılık istedin kazan! Radyo-TV istedin kazan! Senin elinde. Herkesin dediği de bu değil mi? " Bilgisayar oku çok para var." bu kadar basit değil para kazanmak.