- Reaksiyon puanı
- 16,126
google varken hiç şansı yok.
Şifreliyor sanırımSizin dediğiniz gibi Duckduckgo'ya !g yazdım ve enterladım. Daha sonrasında Google arama motorunun sayfası çıktı ama açılan sayfanın linki google.com değil encrypted.google.com. Yani şu site çıktı:
Yahu inanır mısın. Bazen böyle bir ürün düşünüyorum. Ama googlede falan aramıyorum konusuyorum kendi kendime. Bir siteye giriyorum reklamlarda o çıkıyor. Artık çoğu tarayıcıya güvenim kalmadıDuckduckgo kullanıyorum. Sebebi de bu arama motorunun gizliliğe önem vermesi. Bu arama motorunu kullanmanızı öneririm. Bir şey aradığımda karşıma güzel sonuçlar çıkıyor. Bu arama motorunun sayfasında da seni takip etmeyen arama motoru yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 17527
Gizliliğe Önem Veren Arama Motoru DuckDuckGo --> Buraya tıklayarak anasayfasına gidebilirsiniz. Eğer anasayfasına giderseniz sayfayı aşağı kaydırmayı da unutmayın!
@errno @eronis
İçinizden mi düşünüyorsunuz yoksa düşüncenizi dışa vuruyor musunuz? Eğer içinizden söylüyorsanız ve reklamlarda düşündüğünüz şeylerle alakalı şeyler gösteriliyorsa bu daha önceden ziyaret ettiğiniz sitelere bakılarak daha doğrusu o sitelerin bıraktığı cookies bir diğer değişle çerezlere bakılarak tahmin yürütülüyor olabilir.Yahu inanır mısın. Bazen böyle bir ürün düşünüyorum. Ama googlede falan aramıyorum konusuyorum kendi kendime. Bir siteye giriyorum reklamlarda o çıkıyor
Yok zaten 3 aydır opera kullanıyorum. Ama böyle laptopta skypeden konuştuğum bir konuda mesela bir markadan bahsediyorum daha sonra o dediğim ürün reklam olarak çıkıyor ve o ürünü internet üzerinde asla aramamış oluyorum. Zaten bunu yaşadıktan sonra yandex ile chromeyi sildim direkİçinizden mi düşünüyorsunuz yoksa düşüncenizi dışa vuruyor musunuz? Eğer içinizden söylüyorsanız ve reklamlarda düşündüğünüz şeylerle alakalı şeyler gösteriliyorsa bu daha önceden ziyaret ettiğiniz sitelere bakılarak daha doğrusu o sitelerin bıraktığı cookies bir diğer değişle çerezlere bakılarak tahmin yürütülüyor olabilir.
Bilgisayarda iken kullandığınız internet tarayıcısında reklam engelleme eklentisi kullanabilirsiniz. Bunun için Adguard'ı öneririm. Tarayıcı olarak Opera hem Linux'ta hem de Windows da güzel ve hızlı bence. Yani Opera tarayıcısını da kullanabilirsiniz.
bir iki kişi çıkarız belkiAltavista kullanmış nesil var mı ?.![]()
İsimden soğudam başta.Altavista kullanmış nesil var mı ?.![]()
person of interest diyorsun yaniTakip edilelim, daha iyi. Benim saklayacak pek bir şeyim yok. Eminim bir kaç şeyimiz vardır hepimizin ama onlara da bakmazlar yani olur biterŞu var ki bu şekide izlenmemiz suç işleme girişiminde bulunacak, terör olayına karışacak, ya da benzeri topluma ya da kendine zararlı kişilerin de önceden tespit edilebilmesi demektir. Bizi etkilemeyecek şekilde bir yere kadar kabul edilebilir bence o yüzden.
O ne? Arama motoru mu?Altavista kullanmış nesil var mı ?.![]()
evet arama motoru ilk hemde ama yahoo tarafından alınıp kapatıldıO ne? Arama motoru mu?
--- Gönderi Güncellendi ---
@Ben Kenobi Altavista.com = Yahoo mu?
Yahoo Search - Web Search