17xKerem
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
selamlar yeni araba alacagim butce
1m ile 1.6m arasi torres evx almayi dusunuyorum alinirmi?
1m ile 1.6m arasi torres evx almayi dusunuyorum alinirmi?
golf guzelde sedan tarzi seviyorum ben ve boyum 1.98 sigamayabilirimTemiz sıfır kokusu üzerinde bir Golf 8 alınıp uzun süreler binilebilir.
golf guzelde sedan tarzi seviyorum ben ve boyum 1.98 sigamayabilirim
Tercihlerinize karısmak gibi olmasın fakat 2020-21 bir A4'e o paraları vermek bana pek mantıklı gelmiyor acıkcası.golf guzelde sedan tarzi seviyorum ben ve boyum 1.98 sigamayabilirim
dusunulurBen o paraya civic alırdım
sedan tarzi araclar cok kosuma gidiyor torresin gorunusude begendim ondan dolayiTercihlerinize karısmak gibi olmasın fakat 2020-21 bir A4'e o paraları vermek bana pek mantıklı gelmiyor acıkcası.
Suan ülkemizde piyasası olan ve zorluk cekmeden alıcı bulunabilen arac kategorisi SUV bu nedenle SUV lara yönelebilirsin
Cherry Tiggo 8 Pro/Omoda 5/Mg gibi sıfır veya sıfıra yakın araclara bakılabilir.
Fakat sedana daha yatkınsanız bu yönde tercihlerde sunabilirim veya aklınızda varsa degerlendirelim
cla180 gibi arabalarada bakabilirsin coupe kasa dörtkapıları sportif duruyor uzunum diyorsan sığmayabilirsin cla180 bende var sığmazsan mercedes olarak c180lerde sağlam götürürdusunulur
sedan tarzi araclar cok kosuma gidiyor torresin gorunusude begendim ondan dolayi