Hangi Antivirüs'ü Kullanmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
3 Yıllık Bir KasperSky Kullanıcısı Olarak - Norton Internet Security i Öneririm Kesinlikle

Ama Kaspersky Başarılı Bir Program , Popüler Olması Key Bulma Derdinide Ortadan Kaldırıyor .!

2Sinden Birisi Ama hangisi :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kaspersky kıs7 yada kıs8 kur ayarlarını endusuye cek ınet guvenliğini tavsıye edılen olarak ayarla gerısını ona bırak ne sıstemı kassın nede virüs gör pc"de:))))

IncredibleTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok garip bi soru herkes farklı antivirüs söyler arkadaşım. Sana tavsiyem sistemine göre en az kasan programları bul ve test et...

filmmania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçine sinen ve seni güvende olduğuna ikna eden hangi güvenlik programı ise onu kullanmanızı tavsiye ederim. Cevaplardanda gördüğünüz üzere herkes kendi kulandığı yada kendi kullanmayı bildiği programı öneriyor. En olmadı bir çok kişi sırf ismine hasta olduğu için bile kullanabiliyor ve öneriyor. Gerçeğin bu olduğunu defalarca gördüm. Ancak ben öneride bulunmayacağımda en azından hangi programı kullandığımı söyleyeceğim.

Avira Antivir Personal Free Antivirus
size kesinlikle katılıyorum. norton 2009 ve kaspersky 2009 u kullandım ama avira ikisinde de daha iyi;) bi kez kur beğenmezsen kaldırırsın

Heyban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence AVG 8.5 Free Edition kullan. Gayet güvenli ve kasmıyor PC'yi. Beğenmezsen de NOD32'yi dene. :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşım hiç kasmaya gerek..ev bilgisayarı kullanıyorsan ESET 4 yeterli.zaten ödül manyağıdır eset4. ama biraz daha sistemi kasarak tam güvenlik istiyorsan kis kullan.ama çokkk gereksiz

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bıt defender tavsıyemdır

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasım Norton Internet securiyt 2009 kullandım memnun kalmadım ... bitdefender internet securiyt yukledım memnun kalmadım... suan karpersky internet securiyt kullanıyorum en ust koruma sevyesın de ve harıka da calısıyor...

bence karpersky !.

Gökhan Hakkı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Hiçbirini Çünkü hepsi aynı yazılım altında toplanıyor sadece görsellik ekleniyor ve hiç bir virüs programınında işe yaradığını görmedim :D
ama orginal denemedim hiç :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kaspersky Internet Security 2009 + Malwarebytes' Anti-Malware 1.36 + Düzgün Ayar

Üstüne Tanımam :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ya bu konuda bır kasperskı kullanıcısı olarak sunu dıe bılırımkı birkere pc bırden fazla antivir kumak dogru deyıl kaldıki kaspersky kurup kaldırdıktam sonra kuracagın antivir in bır sürü virüs bulmasıda gayet normal çünkı kaspersk derdosyana 0.6 byt lık bır uzantı koyar özellikle sistem dosyalarında sonrakı antıvir bunları virüs olarak algılar bu gayet normal ben kıs7 kullanıyorum 2 yada 3 ayda bır tavsıye edılen olarak tararım pc mı ve daha tek bır kez virüs görmedim nede format...

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kaspersky Internet Security 2009

Üstüne Tanımam :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Avira premium..:)

LogSgLe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky internet security son sürümü en züperi , kav 6 dien arklara önerilir hatalarının farkına varırlar. ama free de comodo internet security çok süper, ii ce abartırsak yanına norton antibot koy .... :) ikisi beraber çalışıyo

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sadece avira security suite

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
merhaba arkadaşım, öncelikle sana kaspersky ı tavsiye etmek isterim, ben şu anda kaspersky internet security 6 versiyonunu kullanmaktayım, çok memnunum, arkadaşımız selim şumlu da blogunda türkçesini hazırlamış, bende türkçe kullanmaktayım. Ayrıca; BitDefender internet security paketini de tavsiye ederim, güzel bir koruma sağlıyor, onun da türkçe versiyonu mevcut (kendi sitesinde). Bu bilgilerin faydası olur İnşaAllah, iyi çalışmalar arkadaşlar...

Not: Ayrıca; Internet Security Suites Software Review 2009 - TopTenREVIEWS ve AntiVirus Software Review 2009 - TopTenREVIEWS adreslerini de bir incele istersen...

Kardeş sen 6 ıncı versiyonunu mu kullanıyorsun kardeş ama en iyi koruyan artık kaspersky 8 yani 2009 sürümü internetten bir key bul ya da ben sana birsürü key dosyası var 20 tane mi ne atıyım özel mesajla upload edip olur mu?Sen kasperskyın sitesinden yükle deneme sürümünü sonra ben sana key dosyasını atıyım masaüstüne kaydet kasperskya gir antivirüse ordan lisanlara falan gir anahtar dosyasını kullanarak etkinleştir de sonra açılan yerde masaüstünde kaydettiğin dosyayı bul tamam de ileri de 100 110 günü falan var zaten 6 sürümü eski bunun.

Kardeş sana da tavsiyem kaspersky kullanman çünkü çok iyi koruma sağlıyor.Yüzbinlerce virüsten koruyabiliyor malvareden dolandırıcılık reklam siteleri vs.