Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sisteminiz güçlü Kaspersky ideal bir seçim olur, ben size Türkiye'de satışı yok ama internetten alabilirseniz Emsisoft İnternet Security öneririm. Çok iyi ve güçlü bir yazılımdır..
Ücretsiz çözüm önerim ise Comodo İnternet Security Premium'dur...standart bir kullanıcı için çok yeterli ve iyi bir güvenlik yazılımıdır...Comodo güvenlik duvarını ise anlatmaya gerek yok sanırım, kale gibidir....
Ben eseti yıllarca kullandım hatta bilgisayarımda ilk kullandığım antivirüstür ancak koruma konusunda pekte güvenmediğim bir firma sanki bilgisayara virüs bulaşmasını engelleyemiyor diye bir his uyandırdı bana bir çok yerde de benim gibi düşünenleri gördüm ayrıca AV TEST ve AV COMPERATİVE gibi test firmalarının muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerde de bir tek performans konusunda 1. olmuş ESET onun dışında diğer katogorilerde ESET'in esamesi okunmuyor kusura bakmasınlar ayrıca ben antivirüste şu an bitdefender kullanıyorum her yönden benim taktirimi kazandı performans olarak çok iyi sistemi hiç kasmıyor ara yüzü çok basit ve sade güvenlik konusunda da bir çok antivirüs firmasını kullandım bir çoğunun bulamadığı virüsleri buldu ne diyeyim Bitdefenderı şiddetle tavsiye ederim inanın kullanan arkadaşlar bana teşekkür edecekler bu kesin fiyat olarak ta uygun Bitdefender. İnternet sitelerinde 10TL gibi bir fiyata satılıyor yanlış anlaşılmasın benim bu satışlardan bir menfaatim yok sadece bazı popüler antivirüs firmaları örneğin kaspersky gibi firmalar fiyat konusunda ölçüyü kaçırdılar bu sayede bende Bitdefenderı tanıdım iyiki de tanımışım bundan sonra ondan başkasını kullanmam sonuç olarak diyorum ki Bitdefenderi bu fiyata kaçırmayın.