Hangi Antivirüs proğramı ?

hsyn079

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kaspersky 3.0 mı eset nod 32 8 mi ? hangisi daha iyi..
Sistem özellikleri
İntel core i3
500 gb hdd
powercolor r9 270 ekran kartı
8gb ram

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ESET kullan performans açısından en iyisi

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
eset gibisi yok gerisi hikaye kur anlarsın

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
ESET NOD 32 gerçekten çok kaliteli program.

hsyn079

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama kaspersky pure 3.0 daha ii diyolar + kaspersky pure 3.0 boyutu daha yüksek eset dandik gibi geliyor ?

HypeRocktiF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Eset dandik değil ama koruma açısından kaspersky daha iyi özetle;
Koruma açısından Kaspersky Pure 3.0
Performans açısından ESET Nod32 8.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sisteminiz güçlü Kaspersky ideal bir seçim olur, ben size Türkiye'de satışı yok ama internetten alabilirseniz Emsisoft İnternet Security öneririm. Çok iyi ve güçlü bir yazılımdır..

Ücretsiz çözüm önerim ise Comodo İnternet Security Premium'dur...standart bir kullanıcı için çok yeterli ve iyi bir güvenlik yazılımıdır...Comodo güvenlik duvarını ise anlatmaya gerek yok sanırım, kale gibidir....

Seçim sizin

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben eseti yıllarca kullandım hatta bilgisayarımda ilk kullandığım antivirüstür ancak koruma konusunda pekte güvenmediğim bir firma sanki bilgisayara virüs bulaşmasını engelleyemiyor diye bir his uyandırdı bana bir çok yerde de benim gibi düşünenleri gördüm ayrıca AV TEST ve AV COMPERATİVE gibi test firmalarının muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerde de bir tek performans konusunda 1. olmuş ESET onun dışında diğer katogorilerde ESET'in esamesi okunmuyor kusura bakmasınlar ayrıca ben antivirüste şu an bitdefender kullanıyorum her yönden benim taktirimi kazandı performans olarak çok iyi sistemi hiç kasmıyor ara yüzü çok basit ve sade güvenlik konusunda da bir çok antivirüs firmasını kullandım bir çoğunun bulamadığı virüsleri buldu ne diyeyim Bitdefenderı şiddetle tavsiye ederim inanın kullanan arkadaşlar bana teşekkür edecekler bu kesin fiyat olarak ta uygun Bitdefender. İnternet sitelerinde 10TL gibi bir fiyata satılıyor yanlış anlaşılmasın benim bu satışlardan bir menfaatim yok sadece bazı popüler antivirüs firmaları örneğin kaspersky gibi firmalar fiyat konusunda ölçüyü kaçırdılar bu sayede bende Bitdefenderı tanıdım iyiki de tanımışım bundan sonra ondan başkasını kullanmam sonuç olarak diyorum ki Bitdefenderi bu fiyata kaçırmayın.