Hamachi yükleyince bilgisayar kafayı yiyor

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Öncelikle herkese merhaba, benim sorunum şu: bir arkadaş dediki gel beraber online hamachi ile minecraft oynayalım bende tamam dedim eve geldim indirdim hamachiyi ancak indirdiğim anda bilgisyarda gariplikler olmaya başladı sağ tıkladığımda seçenekler görünmemesi vs. böyle şeyler sonra bir kapatıp açim bilgisayarı düzelir dedim ama daha beter olmuş halde buldum bilgisayar sanki güvenli modda başlamış gibi teması klasik olmuş ve değişmiyorda neyse sonra hemen suçu hamachi ye atmak istemedim tekrar açıp kapatim dedim. Kapat tuşuna bastığımda daha önce hiç olmayan bir şey oldu bütün simgeler gitti sadece masa üstü kaldı ve bilgisar kapanmadı güç düğmesinden kapttım ve her kapatıp açtığımda böyle oldu. ( bu arada bilgisyarın açılması normalden 2-3 kat uzun sürdü ) artık nerdeyse emindim hamachiden olduğuna hamachi yi kaldırdığım anda herşey normala döndü ancak arkadaşla online oynama hayalim suya düştü internetten baktım daha önce kimsede böyle bir şey olmamış ki limse böyle bir konu açmamış belkide ben ilkim bilemem bana yardım ederseniz sevinirim.

selamf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarında hamachi ile çalıştığı zaman birbirlerini bozan bi durum meydana gelmiştir diye düşünüyorum.Ağla alakalı falanda olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mrgreen:arkadaşım bendede hamachiyi kurunca bişey olmuyo ama pc ye res atmam gerekse hamachi pc yi donduru ben derimndi bilgisayarım/özellikler/donanım/aygıt yoneticisi/network adtepters/hamachi yi ordan kaldır sonr a tekrar kur

CasperCrazy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Format değil hamachi , yerel ağ atlamaya calısıyor. Kendini local ağ gibi göstermeye calısıyor. Sağ tık devre dışı bırak gitsin.

yamangl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de oldu! Çok saçma oldugunu dusunup bilgisayara virüs girdi herhalde diyerek format attım, bir hafta kullandıktan sonra kitlenme olmamıstı. Sonra tekrar hamachiyi kurdum ve kitlenme, mouse imlecinin(okunun) değişmesi, imlecin renk bozulmasının olduğunu farkettim. Ya power dan yada Harddiskten diye düşünürken hamachiyi başlangıçtan kaldırınca olayı şimdi anladım. Ayrıca başlangıçtan kaldırmak yetmiyor bağdaştırıcı ayarlarından hamachinin ağını etkisizleştirmek de gerekiyor. Şimdi oyun oynayacağım zaman kullanıyorum. Başka arkadaşların da olduysa lütfen paylaşın tribe girmeyelim...

SoldierTR

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o sorun bendede var. Lfs oynayalım dedim hevesemiz yarıda kesildi :D