Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Öncelikle herkese merhaba, benim sorunum şu: bir arkadaş dediki gel beraber online hamachi ile minecraft oynayalım bende tamam dedim eve geldim indirdim hamachiyi ancak indirdiğim anda bilgisyarda gariplikler olmaya başladı sağ tıkladığımda seçenekler görünmemesi vs. böyle şeyler sonra bir kapatıp açim bilgisayarı düzelir dedim ama daha beter olmuş halde buldum bilgisayar sanki güvenli modda başlamış gibi teması klasik olmuş ve değişmiyorda neyse sonra hemen suçu hamachi ye atmak istemedim tekrar açıp kapatim dedim. Kapat tuşuna bastığımda daha önce hiç olmayan bir şey oldu bütün simgeler gitti sadece masa üstü kaldı ve bilgisar kapanmadı güç düğmesinden kapttım ve her kapatıp açtığımda böyle oldu. ( bu arada bilgisyarın açılması normalden 2-3 kat uzun sürdü ) artık nerdeyse emindim hamachiden olduğuna hamachi yi kaldırdığım anda herşey normala döndü ancak arkadaşla online oynama hayalim suya düştü internetten baktım daha önce kimsede böyle bir şey olmamış ki limse böyle bir konu açmamış belkide ben ilkim bilemem bana yardım ederseniz sevinirim.