Halsizlik, Baş Dönmesi, Uyuşukluk

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Benim son bir buçuk haftadır günlerim iyi geçmiyor. Bende bel fıtığı başlangıcı vardı, hafif ağrılar oluyordu ancak bu hiçbir şeye engel olmuyor. Spor yapıyorum düzenli. Fakat bazen yüzüm, ayaklarım, ellerim ve bacaklarımda uyuşukluk ve karıncalanma oluyor. Genel olarak başım dönüyor gibi ama tam olarak değil, birden bir halsizlik çöküyor ve kendimi kaybediyorum. Çok erken uykum geliyor 11 gibi ben normalde 3-4 gibi uyurum ve uyku birden çöküyor, beni güçsüz bırakıyor. Şu anda da halsizim ve de biraz sonra yine birden daha fazlası üzerime çökecek, boşlukta gibiyim. Öylece kalıyorum. Virüs var diye, bizim burada da yoğun, hastaneye gitmekten çekiniyorum ve de kuru kalabalık yapmak istemiyorum. Buraya yazmak istedim.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Bel fıtığı yüzde ve elde uyuşukluk yapmaz. Bel fıtığı olduğunu nasıl anladın hem, doktor mu sana dedi "Bel fıtığın var." diye?

Son zamanlarda kullandığın bir ilaç var mı?

Nietzscheee

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bel fıtığı yüzde ve elde uyuşukluk yapmaz. Bel fıtığı olduğunu nasıl anladın hem, doktor mu sana dedi "Bel fıtığın var." diye?

Son zamanlarda kullandığın bir ilaç var mı?

Son zamanlarda hiçbir ilaç kullanmadım. Geçen yıl doktor demişti bel fıtığı başlangıcı var diye.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Ben de hiçbir şey yapamayıp yoruluyorum.