Halkbank ATM'si Paramı Yuttu (İninal)

MertBey12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3 gün önce ininal karta para yüklemek için halkbank atm sine gittim ve 110 TL yatırdım ve birşeylerinn ters gittiğini anlasım zaten makşne bir anda kartı alın dedi ve ana menüye döndü ben de zaten şüphelendim geri eve gelip telefondan baktığım zaman hesabıma para aktarılmamıştı ininal desteği aradım ve benden biraz beklememi belki öyle yüklenebileceğini söylediler ama olmadı 2 saat sonra tekrar aradım ve form doldurdum sonra garip mail geldi bunun üzerine tekrar aradım onlarda konuyu para sıkışması olarak yazın dediler ama hala bir sonuç alamadım gidip bankayla görüşmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
ATM önünde kartınızı aldıktan sonra ne kadar beklediniz, paranızı geri almayı denediniz mi?

MertBey12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
10-15 saniye bekledim kartı tekrar falan soktum ama geri alamadım

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
10-15 saniye bekledim kartı tekrar falan soktum ama geri alamadım
Yani ATM tekrar paranızı para sıkışması gibi bir sebep ile geri vermedi. Pekii ATM banka önünde ise banka görevlileri ile görüşme yaptınız mı?

Söz konusu işlem için bence direkt olarak banka ile görüşme sağlayın, sonuçta ATM üzerinde kamera sistemi var ve saat olarak tüm girişler çıkışlar kontrol ediliyor. Banka ile yapacağınız görüşme neticesinde işlem yapıp yapmadığınızı kontrol edeceklerdir.

MertBey12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet paramı geri vermedi kimseyle görüşme yapmadım çok kalabalıktı bugün açılma saatleri 09.00 hemem biraz sakinken gidim görüşeyim

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Banka ile görüşmenizde yarar var.. Geçmiş olsun.
evet paramı geri vermedi kimseyle görüşme yapmadım çok kalabalıktı bugün açılma saatleri 09.00 hemem biraz sakinken gidim görüşeyim

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
dostum yaptığın en büyük hata kartı sokman atm de zaten yazıyo ön ödemeli karta yatır diye bu arada ing atmsindenmi yatırdın?

MertBey12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neyse gittim bankaya ye ilk başta bu kart ney faslan dediler soğuk soğuk davrandılar form falan doldurdum en sonunda çöp haznesine bakalım dediler parayı çöp haznesine atmış ATM parayı aldım çok şükür