Half Life 2 Episode 3

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Half Life 2 serilerini küçükken 2-3 kez bitirmeme rağmen steam indirimleriyle beraber alıp bir kez daha bitirdim.Oynayanlar bilir Half Life 2 Episode 2 de final bölümünde Alyx in babası ölüyordu.Oyun burada tam olarak bitmedi.İnternetten okuduğuma göre Half Life 2 Episode 3 ve 4 de varmış.Var mı emin değilim ama varsa da nereden indirebilirim bilen var mı?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Half-Life Episode 3 veya 4 yok. Episode 3 diye mod olarak yapılmıştı ama oyunla hiç alakası yok Call of Duty gibi olmuş. Ve de güzel bir şey değil.

Onun dışında orijinal olarak çıkmadılar. Valve'nin artık umurunda değil.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,431
Half Life 2 serilerini küçükken 2-3 kez bitirmeme rağmen steam indirimleriyle beraber alıp bir kez daha bitirdim.Oynayanlar bilir Half Life 2 Episode 2 de final bölümünde Alyx in babası ölüyordu.Oyun burada tam olarak bitmedi.İnternetten okuduğuma göre Half Life 2 Episode 3 ve 4 de varmış.Var mı emin değilim ama varsa da nereden indirebilirim bilen var mı?
Efendim eğer zamanda ileri gidip 3800 yıllara gittiyseniz bizi de haberdar edin bizde Half life episode 3'ü bekliyoruz şaka bir kenara çıkmadı efendim kaç yıldır bekliyoruz.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
596
Valve tarafından yapılmadı diye biliyorum. Hayranlar tarafından yapıldı.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Durun bir dakika. Project Borealis'i unutmuşum. O Episode 3 olarak geçecekti galiba, yanlış değilsem. Ama Valve tarafından yapılmıyor tabii ki. Güzel bir şeye benziyor. Oyunu baya geliştirmişler. Videoları izle anlarsın.

Ama Source veya Source 2 ile değil, Unreal Engine 4 ile yapılıyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Episode 3 ve 4 bulunmuyor.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Valve den böyle bir şey beklemezdim oyun ne güzel yarıda kalmış.Çok bozuldum şuan....

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Valve den böyle bir şey beklemezdim oyun ne güzel yarıda kalmış.Çok bozuldum şuan....
Beklemezdim derken? Bir kaç yıldır umurlarında değil, artık oyun yapmak. Paraya bakarlar. CS GO'dan geliyor paralar. Skin ve kasa benzeri şeylerden.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bir sadece VR için yeni Half-Life oyunu yaptılar. Bir sonraki oyunları da, Half-Life: Lamar olur herhalde. ??

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Beklemezdim derken? Bir kaç yıldır umurlarında değil, artık oyun yapmak. Paraya bakarlar. CS GO'dan geliyor paralar. Skin ve kasa benzeri şeylerden.
Beklemezdim derken oyunun hikayesi ve o dönemin grafiklerine göre çok güzeldi.Böyle güzel oyunu yapan valve den oyunu yarıda bırakmasını beklemezdim demek istemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sadece VR için yeni Half-Life oyunu yaptılar. Bir sonraki oyunları da, Half-Life: Lamar olur herhalde. ??
Bu konu üzerinde de konuşmak istiyorum.Böyle bir oyuna hiç ve hiç gerek yoktu bence.Bu oyuna harcanan emeği episode 3 ve 4 e harcasalar daha çok para kazanacaklarına adım kadar eminim.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Beklemezdim derken oyunun hikayesi ve o dönemin grafiklerine göre çok güzeldi.Böyle güzel oyunu yapan valve den oyunu yarıda bırakmasını beklemezdim demek istemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu üzerinde de konuşmak istiyorum.Böyle bir oyuna hiç ve hiç gerek yoktu bence.Bu oyuna harcanan emeği episode 3 ve 4 e harcasalar daha çok para kazanacaklarına adım kadar eminim.
Evet maalesef öyle oldu. Dediğin gibi alyx oyununu yapacaklarına hikayeye kaldığı yerden, devam etselermiş daha iyi olurdu.

Son düzenleme: