Half-Life 1 oyundan atma sorunu

OvaloSwano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
uygun kategoriyi bulamadığım için buraya yazıyorum...
arkadaşlar ben hl1 hikaye modunda oynuyorum normalde (serverlerde felan) böyle birşey olmuyor ama hikaye modunda haritayı yüklerken birden ses buga giriyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. çözümü nedir acaba. oyunu çok eskiden 1 kere bitirdim. şimditr altyazı eklemeyi düşünüyorum (altyazıyı daha eklemedim) sürekli oyun böyle atıyor

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Büyük ihtimal Oyun dosyası bozuk. yani en son nereye kadar gelebiliyorsan o noktadan sonra az bir kısım bozuk. devam etmiyor.

Diğer seçeneğimde. HDD bad sectorlüyse eğer oyun dosyası bad sectöre denk gelmiş olabilir.

Bazen oluyor Hdd bad sectörlü oluyor sistem dosyalarına denk gelemediğine göre performans kaybı ve hata olmuyor siatemde.

OvalSwan20216

Supreme Сasual Dating Verified Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Büyük ihtimal Oyun dosyası bozuk. yani en son nereye kadar gelebiliyorsan o noktadan sonra az bir kısım bozuk. devam etmiyor.

Diğer seçeneğimde. HDD bad sectorlüyse eğer oyun dosyası bad sectöre denk gelmiş olabilir.

Bazen oluyor Hdd bad sectörlü oluyor sistem dosyalarına denk gelemediğine göre performans kaybı ve hata olmuyor siatemde.
Oyuna yeniden girince farklı bir yerde atıyor. Ayrıca map komutu ile denedim her yere giriyor. Sadece 2. İhtimali biraz açar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondaki hesap bu bu arada :)

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585

Bu uygulamayı indir.
error scan bölümüne git.
bad sector varmı Hdd bellekte tarama yap bakalım.

eğer hdd sağlam çıkarsa oyun dosyaları bozuktur. Başka yerden indir dene.