Halen haber(sözde)TÜRK izleyenler var mı?

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Halen haber(sözde)TÜRK izleyenler, kendinizi bu kadar mı alçalttınız?
Vatan hainlerini besleyen, ekrana çıkaran, ATATÜRK'e hakaret edenleri izleyecek kadar alçaldınız mı?
haber(sözde)TÜRK, ntv ve cnn izleyecek kadar düştünüz mü?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Bu kadar iddialı konuşmanıza bakılırsa gördükleriniz olmalı. Kanıtlarınızı sunun ki bu konuyu okuyan üyeler size hak verebilsin veya görüşünüzün aksini belirtebilsin.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hangi programdan kimden bahsediyorsun. Kimmiş Atatürk'e hakaret eden ?

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Ben izliyorum. Batının yönetimindeki fox tv halk tv sözcü vs. gibi vatan millet düşmanı din düşmanı kanalları izleyeceğime, vatanın milletin yanında olan trt haber habertürk tgrt haber gibi kanalları izliyorum.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Şu ODATV ve Sözcü gibi aşırı muhalif kanalları bence takibi bırakmalısın. A-Haber neyse diğer tarafta bunlarda aynı.
Nagehan Alçıyı gerek kişiliği gerekse gazeteciliği olarak beğenmem takiptte enmem ama bu söylemleri yaptı diye hemen kanalları mı linç etmek lazım. Beğenmiyorsan onun çıktığı programları izleme. ( Bu ülkede sözdede olsa ifade özgürlüğü var. Kadın elimde belge var diyor kendince açıklama yapıyor yanlış ise bilir kişi bir tarihçi çıkar yalanlar kadında özür diler.)
TÜrkiye'de Tarih konusunda açıklanmayan veya karanlık bırakılan yerler yok değil. Bu Dersim meselesi gibi. Sarı Kamış olayı gibi ( 30 bin asker mi şehit 90 bin mi Enver paşa Vatan hainimi Vatansever mi gibi) veya sözde ERmeni soykırımı gibi. Yada İstiklal mahkemeler gibi orada asılanlar gibi. Tarihi bize gösterilen kadarını biliyoz.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
a haber , akit tv ve bu saydıklarınız , hepsi devlet yanlısı kanallardır zaten , hiç birisini izlemiyorum ..

Zaten haber kanalları arasında reytinglerin de gözükeceği gibi genellikle hep 1. olan Fox tv izliyoruz

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
a haber , akit tv ve bu saydıklarınız , hepsi devlet yanlısı kanallardır zaten , hiç birisini izlemiyorum ..

Zaten haber kanalları arasında reytinglerin de gözükeceği gibi genellikle hep 1. olan Fox tv izliyoruz
Zaten içimizdeki hainlerden de devlet yanlısı kanalları değil, düşman yanlısı kanalları izlemesi beklenir. Siz olası bir savaşta düşman safına geçer millete kurşun sıkarsınız.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Zaten içimizdeki hainlerden de devlet yanlısı kanalları değil, düşman yanlısı kanalları izlemesi beklenir. Siz olası bir savaşta düşman safına geçer millete kurşun sıkarsınız.

Neden ki fox izleyince hainmi oluyoruz kahvede ki dedeler gibi yorum yaptın :D Dediğiniz kanallar doğru haber yapsın onları izleyelim o zaman ?

Neden fox en çok izlenen haber kanalı ? Doğruları söyleyince işinize gelmiyor hain diyorsunuz , sizin gibi insanlardan nefret ediyorum aynı havayı solumaktan utanıyorum .

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Neden ki fox izleyince hainmi oluyoruz kahvede ki dedeler gibi yorum yaptın :D Dediğiniz kanallar doğru haber yapsın onları izleyelim o zaman ?

Neden fox en çok izlenen haber kanalı ? Doğruları söyleyince işinize gelmiyor hain diyorsunuz , sizin gibi insanlardan nefret ediyorum aynı havayı solumaktan utanıyorum .
Sjsjshsjs . Güldürdun hocam çok iyi söyledin . Bırak A Haber , ATV izlemeye devam etsinler .

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
"En büyük Türk, Atatürk" cümlesini sansürleyen cnn'i izleyene ne denir?
@Tommy Vercetti seni kaale alacak değilim.

Şu, bu kalanı izliyorum diye bir isim vermedim. Oranızdan buranızdan hurafe uydurmayın.

Not: 6 yıldan fazladır tv izlemem. Biri tv açarsa yarışma ve Türk filmleri izlerim. Bazen yarışma izlemek için açarım. Bazen film takar izlerim. 4 yıl gibidir netten hiçbir haber sitesine girmem. Yukarıdan verdiğim linkleri de googleden buldum. O sitelere dahi hiç girmem. Sözcü, odatv ve diğerleri ile işim olmaz. Atv, trt, cnn, haber(sözde)Türk, ntv ve diğerleri ile zaten işim olmaz. Sadece arada bir Twitter'e takılırım. Yanlışı gören kişi, yanlışı görmezden gelecek ve savunacak kadar alçaksa, ne desen boş.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
abi o bahsettiğim kanallar artık izleyen kesimi o kadar bellemiş ki , Gta oyun görüntülerini inandırıyor o kesime :D
Bu ülkede A-Haber Akit Sabah flan neyse karşısında Sözcü ODATV Halk TV Ulusal kanal aynı aslında. Sadece bunları tek taraflı takip eden insanlar yanlış düşünür. Körlemesine yanlı olur.
Ama aralarında bazı farklar var. Bu A-Haber tarzı kanallar hükümet destekçisidir yanlı veya taraflı haber verirler doğru. Ama verdikleri hiçbir haberde ülkesini küçük görme küçük düşürme veya aleyhine söylem yoktur şehitler ile dalga geçmezler milli meselelerde siyasi düşünmezler. (Bakın ülke diyorum Hükümet değil)
Ama diğer kanalları aç Ülke çıkarı gözetmezler söylemlerinde. ( Ülke batsın gerekirse ama Tayyip gitsin kafasındadırlar. Bir gazete bulmacasında ÖLRECEP diye kutucuk mu koyar) Veya bas bas dolar 15-20 TL olacak mı der. Milleti panikletmeye paralarını dolara yatırtmaya mı çalışır. Şehit haberi geldimi Tayyip için ölüyorlar mı der. (Veya Erdoğan'ın oyları azaldı ondan şehitler arttı veya ondan bombalı saldırı oluyor derler) Bu kanallara göre son 18 yıldır hükümetin yaptığı her şey yanlıştır. Sürekli zihin ve fikir okurlar Erdoğan buraya gitti ama kesin şundan gitti bunu yaptı ama kesin bundan yaptı. Bu yasayı geçierecek ama kesin bunun için geçiriyor kesin Amerika istedi ondan yapıyor flan diye kurar durular.
Bu ülkede en çok Fox izleniyordur doğru bende istisnasız FOX TV'yi takip ederim. Ama tek FOX TV izlemeklede olmaz. 1 saat haber programı yaklaşık 5-6 haber ile bitiyor. ( Genelde kötü haberler oluyor şu ne dedi Hükümet ne yaptı Ekonomi kötü 4-5 başlıkta biter. Bir konuyu dilleride doladılarmı genelde 1 hafta 10 gün yayınlanır. Sadece eleştirmek için yaptıkları haberlerde yok değil ama saygı çerçevesinde oldukça sorun yok bence.) Ve hiçbir olumlu yada iyi haber gösterilmez.
1580909849283.png

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
@OzkanK. sözcü, fox vs. hepsi aynı. Hepsi birbiriyle bağlantılı, planlı şekilde ilerliyorlar.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Medya kuruluşları sahiplerinin ideolojik görüşlerinin toplumlara yansıtılması, toplumların bu fikirlere göre yönlendirilmesi, toplumsal olayların yumuşatılması veya kışkırtılması için kuruluyor. Portakal iki iktidar güzellemesi yapsın bakalım durabiliyor mu o kanalda. Yada A Haber iki muhalefet güzellemesi yapsın neler oluyor görelim.

Reaksiyon puanı
16,128
Fatih Portakal ve Fox haber objektif haber yapiyor kimsenin adami değil!

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Fatih Portakal ve Fox haber objektif haber yapiyor kimsenin adami değil!
:) Fatih Portakal muhalif bir kişilik açık açık kendide söylüyor zaten. Ayrıca FOX TV'nin haber anlayışıda muhalif haber yapmak üstüne. En son ne zaman FOX'ta ülke için iyi bir haber veya mutlu edici sevindirici bir haber gördün ?
Tarafsızlık diye bir şey yok. Mesela aşırı sol görüşlü gazetecilerin yakın zamanda ki yorumlarına bak Fatih Portakı eleştiriyorlar hükümeti tam eleştirmiyon yerden yere vuramıyon sende mi Ahmet Hakan gibi Hükümet yalakası oldun diye. Bu ülkede bir gerçek var Hükümete sayıp sövmek muhalefet etmekte bir sabit kitle topluyor. Bu ülkede Sözcü Halk TV gibi kanallar hükümete sövüyor diye seviliyor üstte arkadaşın dediği gibi iki güzelleme yapsın iktidara Fatih Portakal ne yaparlar onu orada ( Yaptığı övgüde haklı olup olmamasına bakmazlar hükümeti körlemesine eleştirmesini istiyorlar) Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu kayağa gitti diye azıcık eleştirdi adama yapmadıkları kalmadı 1-2 gün sonra kayıyor ama çalışıyor diye tekrar video çekmek zorunda kaldı.
Tarafsızlık konusundada Kurtla kuzunun kavgasında tarafsızım demek kurdu tutmaktır. Bu ülkede tarafsızım diyen herkese bak direk CHP'li gazetecidir. İktidarı dekleyenler genelde hükümete yakın olduklarını kabul ederler.

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
:D

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
Sonuçta adam hapiste Portkal tarafsız olmak adina onunla konuşabilir...