Haldun Üstünel Yönetim Kurulundan Da İstifa Etti

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
news_manset_resim_ig_polat_sezgin_ustunel01.jpg

Galatasaray'da Haldun Üstünel dönemi sona erdi !.. Sarı kırmızılı taraftarların 'transfer sihirbaz' lakabı taktığı genç yönetici Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğinden sonra yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.

Sarı kırmızılı kulüpte geçtiğimiz aylarda Futbol A.Ş.'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olduğu ileri sürülen Üstünel, Temmuz ayının başında istifasını yönetime sunmuştu.

Sarı kırmızı taraftarların Başkan Adnan Polat'a tezahüratlar ve pankartlarla geri getirmesini istediği Haldun Üstünel'in yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiği belirtildi.

ÜSTÜNEL'DEN VEDA KONUŞMASI!
Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulu toplantısına girip, istifasını sundu ve diğer yöneticilerle vedalaştı.

Yönetim Kurulu toplantısında 10 dakika kalan Üstünel, DHA'ya şu açıklamayı yaptı:
"Son bir aydır tüm kamuoyu tarafından takip edilen gelişmelerin ardından, sayın başkan Adnan Polat ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray'ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için biraz önce yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum. Ardından yönetim kurulu arkadaşlarımla vedalaştım. Kalan görev sürelerince yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcularımıza, profesyonellerimize ve bizzat hizmet eden personele başarılar dilerim."

Kaynak

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Hiçbirşey anlamadım bu işlerden.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sağlık olsun. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

200tj5c.jpg

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ne saçma işler bunlar anlam veremedim bende

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Stad projesi olsun, tesislerin yenilenmesi olsun, olsun da olsun Adnan Polatı yaptıkları yüzünden gerçekten sevmiştim.Ancak Haldun Üstünel olayından, Yiğit Şardan olayından sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Verdiği emekler için teşekkürler.

Herkes geçer gider.Aslolan Galatasaraydır.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Herkes geçer gider mi?O zaman bu takımda kimse önemli değil öyle mi?:thumbdown: Peki ne için çabalıyor bu insanlar? O kadar emekler bir hiç mi?
Hakan ŞÜKÜR gibi adamı da üzerek gönderdik, şimdi de ÜSTÜNEL...Bu takımda çok çalışmamak lazım demek ki...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bir gün tekrar yönetime gelecek..

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Herkes geçer gider mi?O zaman bu takımda kimse önemli değil öyle mi?:thumbdown: Peki ne için çabalıyor bu insanlar? O kadar emekler bir hiç mi?
Hakan ŞÜKÜR gibi adamı da üzerek gönderdik, şimdi de ÜSTÜNEL...Bu takımda çok çalışmamak lazım demek ki...

Hakan Şükür mü ? ADama heykelini dikleim,gel atyapının başına sonra A takıma geç dediler adam hem kabul etmedi hemde önünde mikrofon görse direk saldırıyor yönetime.

Çabalarını adı Galatasaray.Orada çalışanların yerleri elbet bir gün son bulacak ama Galatasaray hep orada kalacak.Kişiler Galatasaray'dan üstün değildir.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hakan Şükür mü ? ADama heykelini dikleim,gel atyapının başına sonra A takıma geç dediler adam hem kabul etmedi hemde önünde mikrofon görse direk saldırıyor yönetime.

Çabalarını adı Galatasaray.Orada çalışanların yerleri elbet bir gün son bulacak ama Galatasaray hep orada kalacak.Kişiler Galatasaray'dan üstün değildir.
Kişiler Galatasaray'dan üstün değilse Adnan Sezgin niye hala orada? Ben de koyu bir Galatasaraylıyım ama ortada ciddi bir hata var. Cem Akdağ gibi "onurumuzu" kurtaran bir adama yapılanlar doğru mu? Hakan Şükür konusunda ise katılıyorum.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
gerçekten kötü oldu sihirbaza haksızlık yapıldı istediklerini başardılar sonunda:(

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Kişiler Galatasaray'dan üstün değilse Adnan Sezgin niye hala orada? Ben de koyu bir Galatasaraylıyım ama ortada ciddi bir hata var. Cem Akdağ gibi "onurumuzu" kurtaran bir adama yapılanlar doğru mu? Hakan Şükür konusunda ise katılıyorum.

Demek Adnan Sezgin daha faydalı kulübe.Bunu bilemeyiz.Cem Akdağ konusunda da haklsınız.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

alkışlanacak bir yorum...:clap::clap::clap:

Tamam Hakan GS nin en önemli oyuncularından biridir. Lakin unutmamak gerekirki fazla naz aşık usandırır. Hakana bir sürü öneri sunuldu o hiçbirini kabul etmedi. İllaki benim istediğim olsun dedi. kimse kulübün sahibi değil..

Cem akdağ kalsa bence de iyi olurdu. Sanırım kan değişikliği istediler.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kim bilir nasıl bir çıkar çatışması söz konusu olduda böyle bir yönetici ile yolları ayırdılar

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kim bilir nasıl bir çıkar çatışması söz konusu olduda böyle bir yönetici ile yolları ayırdılar

işin özeti şöyle
3 Büyükler'de başkanlar vitrine çıkan yönetici sevmez. Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran, Celal Kolot, Haldun Üstünel