Hâlâ hangi mesleğe sahip olmak istediğimi bulamadım

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba abilerim ve ablalarım:))
Aslında hava harp okulu hakkında biraz bilgi almak istiyorum bilgisi olanlar beni biraz aydınlatabilir mi yani çalışma mesailerinden aylıklarına kadar vs. Bunun dışında 11.sınıfım ve nasıl desem mutlu olabileceğim bir meslek istiyorum yani polis olmak falan istemiyorum stresli işlere gelemem pek. Rahatım biraz yani silah falan sevmem pek dilim çok laf yapar ama pazarlamacı da basit kaçıyor:D:D Sizin önerebileceğiniz bir meslek var mı bir de askeriye hakkında da bilgi verir misiniz bilgisi olan arkadaşlar. Öğretmen de olabilirim ama atanamayan bunca öğretmen varken işim zor diye vazgeçtim diyebilirim:) Önerilerinizi bekliyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
torpil.com/meslek-testi.asp

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba abilerim ve ablalarım:))
Aslında hava harp okulu hakkında biraz bilgi almak istiyorum bilgisi olanlar beni biraz aydınlatabilir mi yani çalışma mesailerinden aylıklarına kadar vs. Bunun dışında 11.sınıfım ve nasıl desem mutlu olabileceğim bir meslek istiyorum yani polis olmak falan istemiyorum stresli işlere gelemem pek. Rahatım biraz yani silah falan sevmem pek dilim çok laf yapar ama pazarlamacı da basit kaçıyor:D:D Sizin önerebileceğiniz bir meslek var mı bir de askeriye hakkında da bilgi verir misiniz bilgisi olan arkadaşlar. Öğretmen de olabilirim ama atanamayan bunca öğretmen varken işim zor diye vazgeçtim diyebilirim:) Önerilerinizi bekliyorum.

Bankacilik sektoru siketlerin insan kaynaklari uzmanligi psikolojik danismanlik gibi isler sana iyi olabilir

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
İşletme oku, ne iş olsa yaparsın :D (örnek: ben)

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pazarlamanın gelişmiş versiyonu Dış Ticaret. Orta dereceli bir firmada çalışırsan bundan daha iyi bir meslek yok şu an dunyada. Gunde ortalana 4 5 saat çalışırsın. 2 ayda 1 kere minimum yurt dışına çıkarsın. hem gezersin hem iş yaparsın. TR de oldugun zamanlarda da Ofiste akşama kadar pineklersin. Yanlız tek sıkıntısı ki aslında en zevkli tarafı ne kadar yabancı dil o kadar para gibi bir orantı söz konusu. sadece ingilizce bilmek işe yarayabilir belki ama bence yeterli değil. ihtihdam tamamen sana kalmış ne kadar kendini geliştirirsen iş bulma olasılıgın ve maaşın o kadar artar.Şöyle özetliyim İngilizce-Arapça-Rusça biliyorsan ben çalışmıycam desen bile döve döve işe götürürler istedigin maaşı verirler.(Diller sektöre göre değişir tabiiki)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Silah falan stres istemem polis olmaz deyip, hava harp okulu mu soruyorsun? :)

"Pazarlamacı"nın nesi basit geliyor? Pazarlamacı kelimesinden ne anlıyorsun?

Ofiste akşama kadar pineklemeyi iyi bir şey olarak gören ve gösteren kişileren en derin saygılarımı sunuyorum.
Para karşılığı çalışma kültüründen nefret eden bir insanım. Ancak sistem bu iken, insanın kendi zamanı gibi daha değerli bir ikamesi olmayan şeyi böyle öldürmesi utanç verici.

dilekay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pazarlamacı nın tanımını kişisel satışçı gibi kapı kapı gezenler gibi bildiğin için basit geliyor.
Steve jops pazarlama dehasıdır.