- Konuyu başlatan
alpacino_34
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 495
Dondurmaci gorevi kaç sayiliyor hic saymadimKeep your friends closeya kadar baştan sona 70 görev var. Hesapla artık. 60ta olabilir
Dondurmaci gorevi kaç sayiliyor hic saymadimKeep your friends closeya kadar baştan sona 70 görev var. Hesapla artık. 60ta olabilir
Malibu görevide bitti.Telefon çaldı en sonundaEkran kartı uyarısı resmi bana ait değil, internette buldum.
Bu uyarıyı almak için format attıktan sonra ekran kartı sürücüsünü yüklemeden oyunu yüklemelisin.
Dondurmacı görevi yan görev olması lazım. Ana görevler Diaz'ı öldürdükten sonra sadece büyük malikaneden alınan görevler.
Birisi 12 dakikada GTA Vice City'i bitirmiş. Oyunun buglarını kullanarak yapmış galiba.Üçünüzde ayıp etmişsiniz. Lan GTA 5 bizdede var ama vice city siz olmaz olamaz. Eve gidince yine bitiririm şu oyunu![]()
Biz de 12 dakika civarı bugları kullanarak GTA Vice City'i bitirebilir miyiz?
Açıklaması şurada.
Vice City içerisindeki zamanlayıcıdan kaynaklı bir hataymış.
Hata ancak bir hacker'ın keşkedebileceği low-level seviyede.
"Oyun içinde 60 iş parçacığı aktif olmalıdır. Bunu yapmak için ilk görevin on farklı örneğini başlatıyoruz. Ne yazık ki, bu çökmeye eğilimli. Bunun gerçekleştirilmesi, oyunun ON_MISSION bayrağını değiştirmek için bir araç olarak "rampages" kullanarak yapılır.
Oyunu kaydedin, sonra yaklaşık altı dakika bekleyin. Sonra bir rampage simgesi üzerinden bir tekrar yapın. Oyunu yükleyin ve şimdi Rampage'ınızı etkinleştirin ve ilk görevinizi aynı anda tetikleyin. Ardından, tekrar oynatmayı yeniden etkinleştirin. Oyun Rampage'ı iptal eder, çünkü oyun tekrarlama esnasında, iç saat, fırlamanın bittiği zamanı geçtiğini görür, çünkü bunlar zamanlanmış görevlerdir. Rampage sona erdiğinde, ON_MISSION false olarak ayarlanır ve yeni bir görev başlatılabilir.
Bu işlemi on kez tekrarlayın - Rampage'ı iptal edin ve aynı anda Rampage ve misyonu aynı anda tetikleyin. Sonra misyonun on örneğini geç. Mevcut en ucuz mülkü satın almak için (3000 $) para kazan ve mülkün satın alma simgesini tekrarla oynat. Ardından bir polis arabası bulup donanım mağazasına git.
Donanım deposu katibi spawn ve despawn kenarında durun. Onu doğurun ve öldür onu - Sniping yapıyorum. Sonra yumurtlama yarıçapından çıkın.
Şimdi zor kısım. Yaklaşık 53500 milisaniye beklemek gerekiyor. Oyunun son görevini başlatmak için birden fazla değişken kullanılabilen 53500 ve 53700 arasında 200ms'lik bir pencere var. 200 ms'lik pencerede yumurtlama yarıçapına girerseniz bu doğru değişkenlerden birine% 20 şans var.
Bu yapıldığında, tekrar polis arabasına bin. VIGILANTE uygulamasını başlatmak için teslim anahtarını basılı tutun ve mülk satın almak için tekrar oynatma ve İşlem düğmesine basmaya başlayın. Mülk satın alındığında ve cutscene oynarken, gönderme anahtarını bırakın ve VIGILANTE iptal etmek için tekrar vurun. VIGILANTE iptal edildiğinde, oyunu oyundaki gibi glitched bir duruma zorladık ve boş katta bir return komutu olarak donanım görevlisinin boşa çıkmış saatini uyguladı.
Dört şeyden biri olacak:
Oyun çökmesi
Nihai görevin kesintisiz oyunu oynamaya başlar. Yuppi!
Nihai görev kilididir ve onu tetiklemeye başladığı bölgeye doğru yola çıkmalısınız.
Hiçbir şey değil.
Bu çalışmada, son misyonu tetikleyen iyi değişkenlerden birine inecek kadar şanslıydım"
Ama benim için GTA San Andreas daha bitmedi.Gta vice city oynadık gta3 ten vazgeçtik gta san andreas oynadık gta vice city bitti gta4 oynadık gta san andreas bitti gta5 oynadık gta4 bitti![]()
Ben de geçenlerde oynuyordum. Ama bu aralar daha çok GTA San Andreas oynuyorum. GTA San Andreas'a internetten bulduğum bazı modları yüklüyorum.En son 3-4 ay önce oynamıştım ama hatırlamıyorum tam zamanını.![]()