Haksız vac ban aldım, ne yapmalıyım ?

EpicUser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim steam hesabım çalındı ve geri alana kadar geçen 2 günlük sürede çalan şahıs pubg den vac ban yemiş ben profilden vac ban yazısını nasıl kaldırabilirim ve pubgyi hesaptan kalıcı kaldır yaparsa

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Benim steam hesabım çalındı ve geri alana kadar geçen 2 günlük sürede çalan şahıs pubg den vac ban yemiş ben profilden vac ban yazısını nasıl kaldırabilirim ve pubgyi hesaptan kalıcı kaldır yaparsa

hesabının güvenliği sana ait , yapabileceğin bir şey yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Her zaman diyorum, Steam hesabı için 2 adımlı güvenlik uygulaması şart. O kadar para yatırılıyor o hesaplara. Mobilden Steam uygulaması üzerinde doğrulama kodu kullanmak şart. Çalınmayı imkansız kılmasa da büyük oranda azaltır.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Her zaman diyorum, Steam hesabı için 2 adımlı güvenlik uygulaması şart. O kadar para yatırılıyor o hesaplara. Mobilden Steam uygulaması üzerinde doğrulama kodu kullanmak şart. Çalınmayı imkansız kılmasa da büyük oranda azaltır.
Kesinlikle. Çok zor bir işlem de değil halbuki.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526

Bende aynısını diyecektim sonra alttaki alıntıdaki gibi düşünüp neyse uzatmaya gerek yok dedim. Steam'in 2 'li doğrulaması hem çok stabil hem çok kullanışlı. Hesabında para eden oyun ve itemleri olan kişiler 2 adımlı güvenliği kullansın bir zahmet 2sn sürmüyor kodun gelmesi.

Nedense ban yenilince ya hesap çalınır yada birşey olur mutlaka :)