Hakkımızı Arayalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Merhaba arkadaşlar.

http://forum.shiftdelete.net/ttnet-...mayis-hizlar-dusurulmus-tvibu-uyanikligi.html

Yukarıda ki konuda olduğu gibi olay net ve açık. TTnet yine bir işler peşinde, ve hepimizin hızları düşürüldü. Şimdi tamam herkes konuşuyor da ne işe yarıyor ?. Gerekli mercilere şikayet etmek lazım.

Ttnet Tivibu kullanıcıların yoğunlukta olduğu bölgeleri rahatlatmak için, Tivibu bulunmayan bölgelerde, bant genişliğini düşürüyor. Ondan dolayı hızlarımız hep bir yerde sabit kalıyor.

Örneğin ben Ağrıda yaşıyorum ve burada Ip Tivibu vs. gibi kullanan kimse yok. Ağrı ve çevresinde bi limit durumu oluyor. Çevremdeki herkes hızlarından şikayetçi.

Ama İst. da herhangi bir bölgede, Tivubu servislerini kullananlar içinse hızlar yükseltiliyor. Ve son zamanlarda fazlasıyla yaşanan internet kopmaları cabası...

Burdaki TTnetDestek arkadaşı ya da Müşt. Hizmetlerini aradığımızda, sağolsunlar hız yükseltiliyor ama Gece saatlerinde tekrar limit geliyor ve 16 olan bağlantı 8 ya da 4 mbit' e 8 olan bağlantı da 4 ya da 2 mbit' e çekiliyor.

Ertesi gün yine aynı terane ve yine ara babam ara Müşteri Hizmetlerini.
Ayrıca, son zamanda yapılan mantıksız bir kararla 444 numaralı hatlardan, baya bi ücret gidiyor bu da olayın cabası. BTK Şirketlerden yanamı yoksa tarafsız mı belli değil. Hiç mi duymuyorlar vatandaşları.

Ben derim ki şikayette bulunalım. Buyrun gerekli merciler ;

Cumhurbaşkanlığı ;

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/

BTK ;

https://www.btk.gov.tr/Tuketici/tuketici_sikayet/bireyseltuketicisikayet.asp
Yoksa bu işin çözüleceği yok. Oturup ancak birbirimize muhabbet ederiz :hammer:

Bunlar benim görüşümdür.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Şikayette bulunmak çözüm olmazkiii...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Mağdur olan kullanıcılar bi dava filan açarlarsa o zaman belki bi sonuç çıkabilir tabii o davayıda ttnet kazanmazsa aksi halde şikayetler çözüm değildir çözümde sağlamaz...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TTnet böyle sömürcektir yapcak bişi yok. Süperonline tek kurtuluş.

Bence Süperonlinenin hizmet ağını hemen büyültmesi gerekiyor. Artık bireysel başvurulara yetişmesi lazım.

Turkcellin almasıyla hizmet ağı büyüyor ama bireysel başvurulara halen tam olarak hizmet veremiyorlar.

TTnet gibi milleti kazıklamaya niyetli başka firma yoktur. 50 lira alıyorlarsa 10 lirası helaldir gerisi haramdır.

0.50 mbit net veriyorlar üstüne üstelik 60 lira para alıyorlar.

Ödediğim paralar haram olsun TTNET... Güle güle yersin.

trem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benimkinin 8den 4 mbite düşürmüşler,bugün net hepten gitti aradım,adam bunun kullandığınız dnsden olduğunu söyledi,dnsyi kapatın dedi,kapattım yine olmadı bidaha aradım bu sefer kadın geçiştirdi gibi biraz sonra bidaha denedim bu sefer internete girdim ama 1mbite düştü hızi,düzelmesini bekliyorum yoksa ..

oguz69kiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet böyle sömürcektir yapcak bişi yok. Süperonline tek kurtuluş.

Bence Süperonlinenin hizmet ağını hemen büyültmesi gerekiyor. Artık bireysel başvurulara yetişmesi lazım.

Turkcellin almasıyla hizmet ağı büyüyor ama bireysel başvurulara halen tam olarak hizmet veremiyorlar.

TTnet gibi milleti kazıklamaya niyetli başka firma yoktur. 50 lira alıyorlarsa 10 lirası helaldir gerisi haramdır.

0.50 mbit net veriyorlar üstüne üstelik 60 lira para alıyorlar.

Ödediğim paralar haram olsun TTNET... Güle güle yersin.

Aynen kurtuluşumuz SuperOnline.. Biraz rekabet filan karlı biz çıkarız inşallah :)
60TL ödeyipte 2mb dosya için 10dk beklemek...

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bende tivibu kullanıyorum hızım 16mb sonuna kadar da alıyorum bu hızı

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende Tivibu kullanıcısıyım fakat hiçbir değişiklik yok. 8 mbit' e kadar paketimden şuan 1 mbit alıyorum.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
8 mbite kadar tarifesindeyim ve Tivibu kullanıcısıyım ama internetim dünden beri 1mbit durumda. Hızım düzelmezse TTnet ile bir düello yapacaz sanırım :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
8 mbite kadar tarifesindeyim ve Tivibu kullanıcısıyım ama internetim dünden beri 1mbit durumda. Hızım düzelmezse TTnet ile bir düello yapacaz sanırım :D

bana dokunmayan yılan ( TTNET) bin yaşasın dememek gerek bir gün hepimizin basına gelebilir tüketiciler kurumları yönlendirebilecek güce sahip olalıdır bence bize sunduklarıyla yetinmek yerine biz istediğimizi elde etmeliyiz misal fiyatlar konusunda altyapı konusunda bu forumda bilmem kac bin üye var büyük bir kampanya hiç fena olmaz acıkcası cok zorda olmaz bir imza kampanyası günümüzde o kadar sacma seyler için bile imza kampanyası yapıyorlar ki bunun için katılacak milyonlar bulunur sosyal paylasım sitelerinden katılanlarda olursa forumdaki üstatlar bu konuya el atsınlar derim :)

mixer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende TTneti İptal Edecem Yarın... Soracaklar Neden kapatıyorsunuz diye.. sizce ne desem de onlara oyle koyuverse...
superonline gecem... 8mbit ti sözde 5 E düşürdüler zaten avrupada en pahalı biz kullanıyoruz. birde ustune indirrerek kazık atıyorlar...

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bende TTneti İptal Edecem Yarın... Soracaklar Neden kapatıyorsunuz diye.. sizce ne desem de onlara oyle koyuverse...
superonline gecem... 8mbit ti sözde 5 E düşürdüler zaten avrupada en pahalı biz kullanıyoruz. birde ustune indirrerek kazık atıyorlar...
bulunduğunuz bölgede süperonline varsa zaten ttnette bulunmak anlamsız :) bir gelsin su ankara elvankete daha da bir sey istemem :) 10 20 fazla veririm vaad edilen hızı sonuna kadar alırım :) yok 8 mb e kadar 16mb e kadar adam gibi sabit 8 16 veremiyorlar ki