Merhaba arkadaşlar, 28 Kasım 2020 tarihinde ben ve 3 arkadaşım (@Andromeda_ @ardabast61 @emrecanaltuntas) bir girişime imza atarak Hakkı Alkan Resmi Discord Topluluğunu oluşturduk. Bu süreçte Hakkı Alkan ile uzun bir iletişim kurduk ve Discord topluluğu hakkında kararlara vardık. Bugün 23. güne girmiş olduk ve bu projeye imza attığımız için kendimizle gurur duyuyoruz. Discord sunucusu hakkında daha detaylı bilgi vermek istiyorum. Sunucuda şu anda yaklaşık 5.300 kişiye hizmet ediyoruz. Sunucumuzda başka kişilerle sohbet edebilir, arkadaşlıklar kurabilir ve en önemlisi de bu topluluğu beraber inşa etmemizde bize yardımcı olabilirsiniz. Haftanın birkaç günü olmak üzere Hakkı Abi'yle ve SDN ofisinden birkaç saygıdeğer kişiyle sohbet ediyoruz, sorular soruyoruz. Aynı zamanda, sunucumuzda haftanın çoğu gününü kapsayacak şekilde etkinlikler yapıyoruz, bu etkinlikleri uzman moderatörümüz Mustafa düzenliyor. Müzik, tarih ve talk-show tarzında etkinlikler yaparak beraber eğleniyoruz. Aşağıya bıraktığım linkten sunucumuza katılabilir, bu güzel ve geleceğe hitap eden projemizi destekleyebilirsiniz. Kim ileride Hakkı Alkan Resmi Discord Topluluğunun ilk üyelerindendim demez istemez ki? Şimdiden katıldığınız ve desteklediğiniz için teşekkür ederiz, birlikte güçlüyüz. <3
Discord Sunucusuna katılmak için tıklayın.
Discord Sunucusuna katılmak için tıklayın.