Hakan Yılmaz Talk Show Programı Yapacak...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İŞTE HAKAN BEY'İN TANITIM FRAGMANI

Komedyen Hakan Yılmaz'ın ATV ekranlarında yapacağı yeni şovunun tarihi ve içeriği belli oldu. işte ayrıntılar ve programın tanıtım fragmanı...

03082011100939.jpg

[SIZE=3pt]Komedyen Hakan Yılmaz'ın yaptığı şov programı "Hakan Bey" 6 Ağustos Cumartesi gecesi ATV ekranında başlıyor.

Yıllardır, oynadığı dizi ve sit-com’larla seyircinin karşısına çıkan komedyen Hakan Yılmaz, bundan böyle “Hakan Bey” isimli şov programıyla izleyicilerine farklı bir yanını daha gösterecek.

Her hafta birbirinden ünlü ve eğlenceli konukların katılacağı program, Hakan Bey’in bizzat oynadığı “Bombacılar”, “Yunus Hoca” gibi skeçlerle, popüler ve alternatif müzik performanslarıyla ve canlı yayın sürprizleriyle bezenerek, üç saat boyunca ATV ekranında olacak.

Cumartesi gecesi ilk kez seyircisiyle buluşacak olan Hakan Bey’in oyuncu konukları, Yahşi Cazibe dizisinden Aslıhan Gürbüz, Hande Katipoğlu ve Gökçe Özyol olacak. İlk programın müzisyen konukları ise arabeskin genç sesi Haktan ve bu yazın dikkat çeken isimlerinden Simge olacak.

Hakan Bey 6 Ağustos Cumartesi saat 22.50'de ekranlarda olacak.
Yapımcılığını Hakan Yılmaz’ın kardeşi Serkan Yılmaz’ın üstlendiği Hakan Bey'in yönetmenliğini Ertaş Uygun, proje tasarım ve metin yazarlığını ise Tito ve Dilek Sever yapıyor.

[video=youtube;BhsFMNGIubg]http://www.youtube.com/watch?v=BhsFMNGIubg&feature=player_embedded[/video]

KAYNAK

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
The Tonight Show with Ja​y Leno mu yapmaya çalışmışlar ?

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bizim yabancı programları almak gibi bir derdimiz var zaten

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
biraz izleme fırsatım oldu Hakan Yılmaz bana ayrılsakta beraberiz dizisinden beri çok sempatik gelmiştir ki halen gelio :) ama programı pek beyenmedim açıkçası

tugayucan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok yetenekli bi oyuncu hakan yılmaz umarım başarılı olur bu talk show programındada

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yapsın bakalım belki izlerim..:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bende biraz izledimde program biraz vasatın altındaydı bakalım kaç hafta gider... Ayrıca Aslıhan Gürbüz le Cazibe arasında baya fark var şahsen ben Cazibe yi tercih ederim Aslıhan hoşuma gitmedi... İzlemediyseniz veya tekrar izlemek isterseniz tık..