Kaan_M
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,891
Sizce kime oy verdim?
Burada oy verilcek bir canlı yok ki.Sizce kime oy verdim?
Bana vermedin . (!)Sizce kime oy verdim?
@androidprotmmas haftaya Fedora seçilirse yandık desene! 13 tane farklı masaüstü var Ram canımıza okuyacak.
13 masaüstü ortsmının hepsi yoktur...Ekli dosyayı görüntüle 142928
Merak etmeyin, Fedora çayırları benim bilgisayarımda duruyor.
Ama tema var? Ben o kadar uğraşmıştım tema var diye.Ekli dosyayı görüntüle 142928
Merak etmeyin, Fedora çayırları benim bilgisayarımda duruyor.
Siz bilirsiniz. Benim için en fazla 1 saat 30 dakika 6 tane Linux dağıtımı denemek. Yeter ki @Ram_kafasi İSO dosyalarının linklerini atsın.Aslında benim bi planım var, bence birkaç tane seçip bölüşelim. Yoksa çok can yakılacak.
Manjaro güzel de Yarı Türkçe yarı İngilizce. (KDE Plasma' da)Independent dağıtımlardan en çok beğendiğim Arch. Debian yavaş kalıyor artık bence, diğer bağımsız dağıtımlara girmek bile istemiyorum. Arch olarakta ya Manjaro ya da direkt kendisini kullanın derim çünkü ArcoLinux ve EndeavourOS'ta paket güncellemelerinin sunuculardan alımı çok sıkıntılı özellikle Arco'da masaüstü ortamını bile indiremedim kurduğumda herşey çalışmasına rağmen çünkü hata veriyor sürekli. Düşünsenize sistemi güncelleyemiyoruz böyle şey olur mu
Bende inşallah haftaya düşünüyorum Manjaro'ya geçiş yapacağım. Karşılaştırmalarını izledim Pop_OS!'ten daha hızlı çalışıyor kabul etmek gerekiyor hem de oyun konusunda bu kadar iddialı olan bir dağıtımın Manjaro'dan FPS konusunda az da olsa geride kalması kabul edilemez.
Masaüstü ortamları demek istedin sanırım, şimdi terminalden baktım ve sonuçlar bunlar:Her Fedora'nın desteklediği masaüstü dağıtımı için link atarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Manjaro güzel de Yarı Türkçe yarı İngilizce. (KDE Plasma' da)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir oy daha hadiiiiiiii.
Hepsini nasıl indirebiliriz (ama sadece resmi destek olanlar)(fotoğrafları atmak için dedim)?Masaüstü ortamları demek istedin sanırım, şimdi terminalden baktım ve sonuçlar bunlar:
Ekli dosyayı görüntüle 142932
Hepsini nasıl indirebiliriz (fotoğrafları atmak için dedim)?
sudo dnf install @gnome-desktop
sudo dnf install @lxde-desktop
sudo dnf install @xfce-desktop
sudo dnf install @deepin-desktop
sudo dnf install @lxqt-desktop
sudo dnf install @sugar-desktop
sudo dnf install @kde-desktop
Bahsetteğim Fedora internet sitesinden ?Böyle, böyle gidiyor...Bash:sudo dnf install @gnome-desktop sudo dnf install @lxde-desktop sudo dnf install @xfce-desktop sudo dnf install @deepin-desktop sudo dnf install @lxqt-desktop sudo dnf install @sugar-desktop sudo dnf install @kde-desktop
Sugar desktop, çok şekerli miBöyle, böyle gidiyor...Bash:sudo dnf install @gnome-desktop sudo dnf install @lxde-desktop sudo dnf install @xfce-desktop sudo dnf install @deepin-desktop sudo dnf install @lxqt-desktop sudo dnf install @sugar-desktop sudo dnf install @kde-desktop
KDE ile Sugar bende İnternet sitesi linki varsa.Hepsine gerek yok hocam çok zorlamayın bence . Deepin ve Xfce'yi ben alayım.
SNAP market veya Fedora'nın kendi mağazası aslında iş görüyor.Fedora çok iyi de en büyük dezavantajı bence pamac yada synaptics gibi paket yöneticisinin olmaması mağazadan bağımsız belki de vardır ama yok diye biliyorum
AynenSNAP market veya Fedora'nın kendi mağazası aslında iş görüyor.
Fedora Son Kullanıcı için uygun mudur?Evet, oylama bitmiştir. Gelecek haftanın dağıtımı konusunda konuğumuz sizlerin seçtiği Fedora olacaktır. Sorularınızı sormaya başlayabilirsiniz. Kendi rızanız ile bundan sonraki haftanın dağıtımı konusunda sorularınızı görmeyi kabul edersiniz bu arada. Sorularınızı sormaya başlayın bakalım. Beğendiklerimi konuya eklerim.