Hafıza: Motorola Flipout 2.1 Android

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Ben, Motorola Flipout sahibiyim. Sormak istediğim soru şu;
Benim telefonun hafızasında 1Gb SD kart var. Ayrıca telefonun kendi dahili hafızası 63Mb. Telefonuma Pocket Legends adlı oyunu indirdim. (26,32 mb)
Fakat oyunu kurmaya çalıştığımda aldığım hata şu;

"Pocket Legens görüntülenemedi. Telefonunuzda bir miktar yer açın ve yeniden yükleyin."

-Bu hatayı aldıktan sonra telefonumda bir kaç oyun sildim bakmadıklarımdan. Yine olmadı. Sonra telefonun hafıza durumuna baktığımda önceden bahsettiğim yer miktarıyla karşılaştım. Şimdi yeteri kadar hatta fazlasıyla yer varken neden böyle bir hata veriyor? -İlgilendiğiniz için teşekkürler.

motorola-flipout-phone.jpg

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
İndirdigi kurulum dosyasını hafıza kartına taşıyıp bir daha dene istersen. cihazı kapatıp aç belki fark edebilir.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu kapatıp açmayı deneyeyim. Hafıza kartına atmayı denedim ama olmadı. Zaten sanıyorum onun için "root" gerekli.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefonu kapatıp açmayı deneyeyim. Hafıza kartına atmayı denedim ama olmadı. Zaten sanıyorum onun için "root" gerekli.

.apk dosyasını hafıza kartına atıp deneyin demek istemiş. 2.1 ile sd karta program kuramazsınız zaten, bu özellik 2.2 ile geliyor.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
.apk dosyasını hafıza kartına atıp deneyin demek istemiş. 2.1 ile sd karta program kuramazsınız zaten, bu özellik 2.2 ile geliyor.
Hayır ne demek istediğini anladım onun ama olmadı. Az önce telefonu kapatıp açtım tekrar denedim fakat sonuç yine aynı.. :(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
başka uygulama yüklemeyi denediniz mi onlarda da sorun var mı ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu cihazı bende düşünüyordum ama dahili bellek kısmında okadar saçmalamışlar ki cihaz kendisinden soğutuyor resmen :( 2,1 de yanılmıyorsam sd karta taşıma yok ama yazılımlara bakmak lazım :)

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu cihazı bende düşünüyordum ama dahili bellek kısmında okadar saçmalamışlar ki cihaz kendisinden soğutuyor resmen :( 2,1 de yanılmıyorsam sd karta taşıma yok ama yazılımlara bakmak lazım :)

Aynen :). Özellikle bu hafıza olayı. Birde Google'ın Türkiye üzerinde Android işletim sistemiyle ilgilenmemesi daha da üzücü. Resmen kendi paramızla rezil olduk.. Root yapsam mı diye düşünüyorum ama yapmakta istemiyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Root yap bence imkanin varsa. Rootsuz kurulan applanet diye market benzeri uygulama var belki o isine yarayabilir.

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Root yap bence imkanin varsa. Rootsuz kurulan applanet diye market benzeri uygulama var belki o isine yarayabilir.

Bende öyle düşünüyorum ama cihazın garantisi gidecek öylede. Diyelim ki ben root yaptım, garanti düştü tabi. Şimdi telefon bozulsa garantiye de veremem. Ama ayriyetten parayla yaptırabilirim telefonumu değil mi? :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Bende öyle düşünüyorum ama cihazın garantisi gidecek öylede. Diyelim ki ben root yaptım, garanti düştü tabi. Şimdi telefon bozulsa garantiye de veremem. Ama ayriyetten parayla yaptırabilirim telefonumu değil mi? :)
roottan sonra orijinal romuna yukleyip servise gonderebilirsin (ben htc diamond2ye oyle yaptım hic de bir şey demediler çok didikleyeceklerini sanmam aynı bu şekil servise götürüp de sorun yaşamamış kişiler var).
2.seçenek olarak unroot yaparak işlemi tersine çevirebilirsin bu sefer hiç anlaşılmaz. garanti dışı derse servis parasıyla yine yaptırabilirsin veya başka servise de parasıyla yaptırabilirsin (teleservis vb.)

asterix*

Asistan
Reaksiyon puanı
1
roottan sonra orijinal romuna yukleyip servise gonderebilirsin (ben htc diamond2ye oyle yaptım hic de bir şey demediler çok didikleyeceklerini sanmam aynı bu şekil servise götürüp de sorun yaşamamış kişiler var).
2.seçenek olarak unroot yaparak işlemi tersine çevirebilirsin bu sefer hiç anlaşılmaz. garanti dışı derse servis parasıyla yine yaptırabilirsin veya başka servise de parasıyla yaptırabilirsin (teleservis vb.)

-Çok teşekkür ederim, aklımdaki tüm soru işaretleri silindi! Sağol tekrar :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
rica ederim belki başka romda cihaz stabil çalışır