Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonun hafıza kartına şifre koymuşum ama parolasını hatırlamıyorum.içindeki dosyalar silinmeden nasıl bu şifreden kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
var ama telefonun kartı biraz değişik o yüzden laptopun kart okuyucusuna uymuyor,uyması için belki bir aparatı falan olabilir ama bende yok.hatırlamaya çalışıyorum ama ne yazdıysam olmadı peki şifre çözen iyi bir program var mı bildiğin MXfreeze?
ya ben bilmiyorumda google danda pek bişey bulamadım o tür programlar var ama yorumlar negatif.. belki sen bulabilirsin işe yarar bişey bi bak istersen google dan. hafıza kartları falan pek anlamıyorum ya , daha flash diske dosya aktarımı yapamıyorum hata veriyo onu çözemedim hala ... hafıza kartı daha uyuz bişey
hafıza kartı sıfrelıyse ztn ıstedıgn yere tak o kartı gormez hıc bır pc cunku o kart sıfrelı!
sıfresını card reader & benzerı programlar cozumleyemedıgı ıcın kartı taksan dahı goruntuleyemessın