Hafıza kartının şifresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcaner23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonun hafıza kartına şifre koymuşum ama parolasını hatırlamıyorum.içindeki dosyalar silinmeden nasıl bu şifreden kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifre hafıza kartında olmaz telefonunda olur. Başka bir telefona taktığında şifre sormaz. içindekileri çek sonra telefonuna firmware yap .

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonda degil kartta şifre var.Direk memory card locked yazıyor.Başka telefona koysamda aynısı oluyor.

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozaman tek çare karta firmware yapıcaksın :D içindekileri kurtarabileceğini sanmıyorum

---------- saat 23:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:02 eklenmişti ----------

sisteminde kart okuyucu varmı ? yada laptop mu

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
var ama telefonun kartı biraz değişik o yüzden laptopun kart okuyucusuna uymuyor,uyması için belki bir aparatı falan olabilir ama bende yok.hatırlamaya çalışıyorum ama ne yazdıysam olmadı :( peki şifre çözen iyi bir program var mı bildiğin MXfreeze?

MXfreeze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben bilmiyorumda google danda pek bişey bulamadım o tür programlar var ama yorumlar negatif.. belki sen bulabilirsin işe yarar bişey bi bak istersen google dan. hafıza kartları falan pek anlamıyorum ya , daha flash diske dosya aktarımı yapamıyorum hata veriyo onu çözemedim hala ... hafıza kartı daha uyuz bişey:D

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tamam sağol kardeşim ben de biraz araştırayım bakalım belki bir şeyler bulabilirim.bu arada senin sorun ne belki ben de yardımcı olabilirim :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
hafıza kartı sıfrelıyse ztn ıstedıgn yere tak o kartı gormez hıc bır pc cunku o kart sıfrelı!
sıfresını card reader & benzerı programlar cozumleyemedıgı ıcın kartı taksan dahı goruntuleyemessın

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yani karta format atmaktan başka çare yok mu diyorsunuz?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şifreyi hatırlamaya çalışşsan daha iyi.Bu meret net ortamında filanda değil ki şifremi unuttum seçeneği filanda yok :)

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şifreyi hatırlamaya çalışşsan daha iyi.Bu meret net ortamında filanda değil ki şifremi unuttum seçeneği filanda yok :)

Bakalım zaten program bulamazsam son çare olarak hatırlamaya çalışacağım :)