Hafıza kartım Çalışmıyor

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Merhaba SDN ailesi,

direk olayı anlatıyorum bugün bir anlık sinirle telefonu çok sert bir şekilde yere attım. telde hiç bir sıkıntı yok fakat bu olaydan sonra hafıza kartımı hiç bir cihaz görmemeye başladı. ne yapabilirim

edit: yeni kart al demeyin içinde önemli fotolar var en azından kurtarma yöntemini felan söyleyin.

bir edit daha : hafıza kartına dikkatlice baktımda okuma bölümünün aşağısında catlağa benzer bir çizik var.

çözüm önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bişeyler yazın bari resimler önemli benim için

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
302 mi 305 mi öyle bir yapıştırıcı varya onla bir çatlağı yapıştır diyecemde oda çatlak mı değil mi emin olamadım. Bide ben bakıyım öyle bir şey var mı ?

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
302 mi 305 mi öyle bir yapıştırıcı varya onla bir çatlağı yapıştır diyecemde oda çatlak mı değil mi emin olamadım. Bide ben bakıyım öyle bir şey var mı ?

çatlak dediğim içten ona kimse bişey yapamaz kart sağlam

birde o 404 hocam :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dün buna benzer durum yaşadım.

Fotoraf makinem ile fotoraf çektim ve hafıza kartını Optimus L9'a taktım haliyle üzerinde bulunan kartıda çıkarttım, telefonu pcye bağladım çektiğim fotorafları aldım ve optimus l9da kullandığım kartı geriye takınca kartı okumadı bir hata verdi biçimlendirmen lazım ama her şey silinecek dedi bende kartı çıkartıp farklı telefona taktım ve pcye bağladığımda her şeyi gördüm yedeğini aldım fakat kartı Optimus L9 telefon halen okumuyor diğer telefonlar okuyor.

Reaksiyon puanı
16,128
yedeği varsa bas formatı pcde öyle tak gördü gördü gördüğü kartı çıkartmadan teli kapat kapalı çıkart tak onu.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Dün buna benzer durum yaşadım.

Fotoraf makinem ile fotoraf çektim ve hafıza kartını Optimus L9'a taktım haliyle üzerinde bulunan kartıda çıkarttım, telefonu pcye bağladım çektiğim fotorafları aldım ve optimus l9da kullandığım kartı geriye takınca kartı okumadı bir hata verdi biçimlendirmen lazım ama her şey silinecek dedi bende kartı çıkartıp farklı telefona taktım ve pcye bağladığımda her şeyi gördüm yedeğini aldım fakat kartı Optimus L9 telefon halen okumuyor diğer telefonlar okuyor.

hocam sizde tepki veriyor. bende tepki sıfır. 3 farklı telde denedim. kart okuyucu olsa pc ye bağlıcamda. olcaktı bi tane bulursam pcye bağlamayı denicem

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ODediğin gibi çizik var mı diye baktım ama yoktu hafıza kartlarında.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
kart okuyucuyla da denedim. yine okumadı. başka kartları okuyor benim kartta tepki vermiyor. gitti 8 gb lık kart.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
başın sağ olsun...

sağolun hocam. rahmetli çok sago dinlerdi. hafızasının yarısında onun şarkıları vardı. müziklerin yedeği varda fotoları kurtaramadığıma çok üzüldüm

neyin kafasını yaşıyom la ben :D

Reaksiyon puanı
16,128
sağolun hocam. rahmetli çok sago dinlerdi. hafızasının yarısında onun şarkıları vardı. müziklerin yedeği varda fotoları kurtaramadığıma çok üzüldüm

ne markaydı merhum? bizde 4gb transcend almıştık teknosa'dan içinde the crow 4 ve birkaç film vardı bozuldu geçenlerde teknosa'ya götürdük faturası olmamasına ramen değişim yaptılarsandisk cruzer edge 8gb verdiler teknosa'dan aldıysan götür ambalajı ile dene değişim oluyor mu?

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
ne markaydı merhum? bizde 4gb transcend almıştık teknosa'dan içinde the crow 4 ve birkaç film vardı bozuldu geçenlerde teknosa'ya götürdük faturası olmamasına ramen değişim yaptılarsandisk cruzer edge 8gb verdiler teknosa'dan aldıysan götür ambalajı ile dene değişim oluyor mu?

hocam kart hediye sayılır. Anneme bir arkadaşı vermiş. onu kullanıyodum. aklıma geldi de hiç bişey yok elimizde

Reaksiyon puanı
16,128
hocam kart hediye sayılır. Anneme bir arkadaşı vermiş. onu kullanıyodum. aklıma geldi de hiç bişey yok elimizde

transcend ise ömürboyu garantisi var ambalajı duruyorsa teknosa'dan alındıysa değişim olur ben faturasız götürdüm fatura yok kayıp dedim bornova teknosa dan alındı dedim hemen değişim yaptılar gerçi confickerbelasi'nın diye olmuşta olabilir.
http://tr.transcend-info.com/ a kayıt etmiştim.