Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Çakma yakıştırmalarının içine oturduğunu söyleyen şarkıcı Hadise, Annem bana hep sen işine bak der ama yine de Beyonceu taklit ettiğim iddialarına çıldırıyorum dedi.
Yenİ albümü Aşk Kaç Beden Giyeri geçtiğimiz günlerde çıkaran Hadise, konuk olduğu Süper FMde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu kez farklı olmak için çalıştım ve insanlara aynı şeyi sunmak istemedim. İlk defa bir albümde mixlerine kadar her şeye karıştım. Bu sefer albümün kaptanı tamamen benim diyen şarkıcı Ben şöyle bir şey yaşadım, insanlara laf atmak istiyorum, şöyle bir cümle olsun içinde demedim. Bu sanat değil çünkü. Laf atmak müzikle olmuyor bence. Bir hikaye anlatmak başka bir şey, duygularını müziğe katmak başka bir şey. Ben bunu yapıyorum. Sadece işine bak, sana söylenenlerele kulak asma diyen annemin tavsiyesini uyguluyorum dedi.
Bulsunlar o fotoğrafı her şeye razıyım
Hadise adını taklitçi olarak ananlara da ateş püskürdü: Ben çakma ve kopya kelimesinden ve Beyoncea benzetilmekten nefret ediyorum. Kapak resmim için çok benzemiş diyorlar. Bulsunlar Beyonceun aynı resmini. Ben fotoğraf çekiminde, klip çekimlerinde çalıştığım yönetmenlerle ve fotoğrafçılara yurtdışındaki çalışmaların benzerlerinden uzak duralım diye özellikle belirtiyorum. Benzer şeyler yapmak istemiyorum, öyle de bir çabam yok. Ben bugüne kadar bir klip izleyip böyle bir klip istiyorum ya da şöyle bir makyaj istiyorum, aynısını hiç yapın demedim.
KAYNAK