Hadise’yi çıldırtmaya ‘taklitçi’ sözü yetiyor

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
110517-124336-352066-CB.jpg

‘Çakma’ yakıştırmalarının içine oturduğunu söyleyen şarkıcı Hadise, “Annem bana hep ‘sen işine bak’ der ama yine de Beyonce’u taklit ettiğim iddialarına çıldırıyorum” dedi.
Yenİ albümü ‘Aşk Kaç Beden Giyer’i geçtiğimiz günlerde çıkaran Hadise, konuk olduğu Süper FM’de çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bu kez farklı olmak için çalıştım ve insanlara aynı şeyi sunmak istemedim. İlk defa bir albümde mixlerine kadar her şeye karıştım. Bu sefer albümün kaptanı tamamen benim” diyen şarkıcı “Ben şöyle bir şey yaşadım, insanlara laf atmak istiyorum, şöyle bir cümle olsun içinde demedim. Bu sanat değil çünkü. Laf atmak müzikle olmuyor bence. Bir hikaye anlatmak başka bir şey, duygularını müziğe katmak başka bir şey. Ben bunu yapıyorum. ‘Sadece işine bak, sana söylenenlerele kulak asma’ diyen annemin tavsiyesini uyguluyorum” dedi.
Bulsunlar o fotoğrafı her şeye razıyım
Hadise adını ‘taklitçi’ olarak ananlara da ateş püskürdü: Ben çakma ve kopya kelimesinden ve Beyonce’a benzetilmekten nefret ediyorum. Kapak resmim için çok benzemiş diyorlar. Bulsunlar Beyonce’un aynı resmini. Ben fotoğraf çekiminde, klip çekimlerinde çalıştığım yönetmenlerle ve fotoğrafçılara yurtdışındaki çalışmaların benzerlerinden uzak duralım diye özellikle belirtiyorum. Benzer şeyler yapmak istemiyorum, öyle de bir çabam yok. Ben bugüne kadar bir klip izleyip böyle bir klip istiyorum ya da şöyle bir makyaj istiyorum, aynısını hiç yapın demedim.

KAYNAK

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Her şeyi olay her şeyi hadise...
Bizi Eurovision da yarı yolda bıraktı ondan beri gıcığımdır kendisine...

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yaa tam bir özenti Beyonce çakması iyi laf bence şu son superman klibi ne kadar da benziyor Beyonce gibi aynı :S

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İspatlasınlar, istifa etmeyen ş...sizdir..! :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;090o-T5J8Ks]http://www.youtube.com/watch?v=090o-T5J8Ks[/video]

Bak bu Hadise'nin Superman klibi işte bir buna bak birde Beyonce'nin Şu klibine bak;

Naughty Girl
[video=youtube;RZuJ_OHBN78]http://www.youtube.com/watch?v=RZuJ_OHBN78[/video]

Sweet Dream;
[video=youtube;JlxByc0-V40]http://www.youtube.com/watch?v=JlxByc0-V40[/video]

Az çok benziyorlar bacak hareketleri hele...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hepsi çakma bunların bizimkilerin albüm resimlerinden tutda şarkı sözleri dansları kıyafetleri ne biliyim işte herşeyleri (ç)alıntı...

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YA abicim zaten bu kadını bizden saymam ki ben. (: Yaşadı yaşadı dışarda baktı bizim abazalara albüm satıyor kaldı burda.Yoksa bizi sevdiğinden mi sanıyorsunuz ki? (:

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet bizimkilerin çoğu özenti hiç doğru düzgün kendi tarzlarıyla normal klip çeken birini göremiycez sanırım :)

Abito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hic benzemiyor cokta guzel klip yapiyor Hadise guzelde oynuyor...kendisini beyeniyorum bazi arkadaslar ayaklari bile benziyor derken neyi kasetiklerini bilmiyorum ama her dansci hatta normal insanda biz(kizlar) meselq ayni hareketleri yapar yani nereye gitsen aynidir... ona benzeyebilir yuz ifadese faat geri kalan hersey guzel..;)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
"Beyonce Mtv de Hadise'ye benzetilmekten artık sıkıldığını dile getirdi" :D AA