Söylersem kendimi banlamam gerekir.Güzel/Yakışıklı
Birinin yanında sevgilisi olarak çirkin birini görünce aklınızdan ilk ne geçiyor?
DOĞRUYU SÖYLE!
Para ? eğer adam yerine kadın güzel olsa @_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke ne düşünürGüzel/Yakışıklı
Birinin yanında sevgilisi olarak çirkin birini görünce aklınızdan ilk ne geçiyor?
DOĞRUYU SÖYLE!
Sen de adamları gömdün iyice.Para ? eğer adam yerine kadın güzel olsa @_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke ne düşünür
Mod secilseydim yetki ile daha çok gomecektim olmadi ?Sen de adamları gömdün iyice.
Nokta koy arayaSöylersem kendimi banlamam gerekir.
Katılıyorum hocam. İlk önce insanın dış görüntüsünü bakılır ona göre yaklaşılır. Hiç çirkine yaklaşan görmedim. Sonrasında muhabbet edilir karakteri anlaşılır ona göre yakınlık kurulur. Parası varsa adından yenmez.Yani fikir olarak anlaşamadıktan sonra güzellikte bir yere kadar. Bunun farkına varmış kişiler bu tarz tercihler yapabiliyor. Para konusu da var ama sadece para ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Tahmin etmeyen yoktur sanırımPara ? eğer adam yerine kadın güzel olsa @_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke ne düşünür
Adam güzel kız çirkin soru öyle ?"şu kız şu adama nasıl bakıyo ben burada dururken?"
Güzel/Yakışıklı
DOĞRUYU SÖYLE!
Kadın güzel erkek çirkinse ya cüzdan ya yürreği büyüktür hocam ?Para ? eğer adam yerine kadın güzel olsa @_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke ne düşünür
Benimde aklımdan bu geçti"Bu kız buna bakmış ama benim sevdiğim bana bakmadı ya hay ******* bu dünyayı." diyorum. DOĞRUYU SÖYLE demişsiniz.![]()
benim neyim eksik diye düşünüyorumGüzel/Yakışıklı
DOĞRUYU SÖYLE!