Yardım Hacklenmiş olabilir miyim?

paranoia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Spyder'ı açmaya çalışırken imlecin altında "Salih... Salih... Salih" yazısı belirdi. Hacklenmiş miyimdir? Daha önce olmamıştı ama güncelleştirme yaptım iki gün önce. Sonrasında bilgisayarın kasmaya başladığı oluyordu. Avas kullanarak tam tarama yaptım. Güvenebilir miyim sonuçlara?

paranoia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Olayın fotoğrafını atabilirmisin?
Hocam çok anlık oldu. Bir saniye falan kaldı spyder açılınca gitti. Ben de anlayamadım. Ama şu alttaki siyah kutucuktaki paranoia yazısı yerine "Salih... Salih... Salih" yazdığını düşünün.

Ekli dosyalar

• Resim1.png
    Resim1.png
    2.7 KB · Görüntüleme: 78

Mehmet Felek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
hocam Windows + R tuşlarına basıp açılan yere NETPLWIZ yazıp açılan ekranın ss sini atar mısınız

paranoia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hocam Windows + R tuşlarına basıp açılan yere NETPLWIZ yazıp açılan ekranın ss sini atar mısınız
Hocam ayrıntılı tarama sonucu antivirüs programı trojan buldu. Hallettim diye düşünüyorum. Yazdığınız komutta kullanıcılar çıktı. İki kullanıcı var biri benim diğeri kardeşimin ama e posta adreslerimiz göründüğü için atamıyorum maalesef.

Lord Erenify

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
643
Hocam ayrıntılı tarama sonucu antivirüs programı trojan buldu. Hallettim diye düşünüyorum. Yazdığınız komutta kullanıcılar çıktı. İki kullanıcı var biri benim diğeri kardeşimin ama e posta adreslerimiz göründüğü için atamıyorum maalesef.
Trojan ayrıntılı arama sonucunda neredeyse her pc de görünür. Fakat zararsız olanlarıda vardır. veya Trojan diye algılayabilir.

paranoia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Trojan ayrıntılı arama sonucunda neredeyse her pc de görünür. Fakat zararsız olanlarıda vardır. veya Trojan diye algılayabilir.
Evet bunu da öğrendim araştırırken. Bu konularda çok bilgim yok hocam o yüzden yardımınıza ihtiyaç duydum. İçimi rahatlattınız. Teşekkür ederim tekrardan

Mehmet Felek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
hocam oradaki hesaplarda sizinkilerden başka hesap yoksa sıkıntı yok demektir eğer ki internetten crack program falan yüklediyseniz antivirüs içindeki bazı dosyaları trojan olarak algılayabiliyor