Ne alaksı var hiçbirşey olmazHesabımın şifresini değiştiremiyorum ağ bağlantısı veya hata diyor hesabım çalınmaya çalışılmış olabilir mi?Öyleyse ne yapmalıyım şifrede değişmiyor yardımcı olur musunuz ?
Yav giremiyorum kardeşim nasıl birşey olmaz sen buraya giremeyince ne hissedersin ?Ne alaksı var hiçbirşey olmaz
Güzel karşim googlede öyle diyor ağ bağlantısı veya hata diyor ama net full yani anladın mıHocam hesabınız hacklense öyle demeyecektir. İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Mobile veri ve ya WiFi arasında geçiş yapıp öyle deneyin lütfen.
Hocam sakin olun biraz arkadaş hacklenme konusunda ne alakası var demek istemiş çünkü hacklenseniz hesabınızdan atılırsınız ve yeniden giriş yapmanız istenir. Şu an siz internet hatası alıyorsunuz. Belki Instagram hesabınızdan atıldığınızı anlayamayıp hesaba girip yanıt alamayınca internette bir sorun var olarak algılıyor olabilir bunun için Instagram'ı silip yükleyip/uygulama verilerini silip tekrar giriş yapınız. Eğer hesaba giremezseniz şifre sıfırlayınız. Eğer şifre sıfırlama e postası size gönderilmezse Instagram destek ile iletişime geçiniz. Başka çözümü olmaz gibi duruyor.Yav giremiyorum kardeşim nasıl birşey olmaz sen buraya giremeyince ne hissedersin ?
Güzel karşim googlede öyle diyor ağ bağlantısı veya hata diyor ama net full yani anladın mı
Aynı şeyi bizde düşündük ama yardımcı olmadı.Help Center
help.instagram.com
Sakinim zaten ama bu dediklerinizin hiçbiri fayda etmiyor şifremi degiştiremiyorum onay kodu gelmiyor telefona hata diyor hesap çalındığında sadece böyle deniliyor internetle bi sorunumuz yok.Hocam sakin olun biraz arkadaş hacklenme konusunda ne alakası var demek istemiş çünkü hacklenseniz hesabınızdan atılırsınız ve yeniden giriş yapmanız istenir. Şu an siz internet hatası alıyorsunuz. Belki Instagram hesabınızdan atıldığınızı anlayamayıp hesaba girip yanıt alamayınca internette bir sorun var olarak algılıyor olabilir bunun için Instagram'ı silip yükleyip/uygulama verilerini silip tekrar giriş yapınız. Eğer hesaba giremezseniz şifre sıfırlayınız. Eğer şifre sıfırlama e postası size gönderilmezse Instagram destek ile iletişime geçiniz. Başka çözümü olmaz gibi duruyor.