Hacılar Okuldan Atıldım

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
2.Defa sınıfta kalıyorum.merak etmeyin 3 tane birim var birini verip geçebilirim olmadı tm'ye geçerim.Bana dua edinde geçem.. :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bugün Cuma, hacılardan değil hocalardan dua iste :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Git bi cumaya, sonra bastır bak nasıl geçiyosun :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben lıse son sınıfa dek ortaokul dahıl hep takdır ıle gectım ortalama, 4,75 ın altı degıldı, lıseyı kendı bolumumde ıkıncılıkle bıtırmıstım, oyle cokta ders calısan bırısı degıldım, nasıl zayıf getırmeyı basarıyorsunuz anlamıyorum, en yakın arkadasım vardı lısede gece gunduz ders calısırdı 3 alırdı ama derslerde cok konusurdu. Ben sadece sınav gececı ders calısırdım tv basında oda dusun, en ıyı notu ben alırdım sınıfta, ama derste ıken hocalarımı cok ıyı dınlerdım asla konuzmazdım hemen kavrıyordum vede nokta atısı notlar tutardım, umarım gecersın ama bu duruma gulerek degıl ıcınde bır vıjdan azabı olması lazım, cunku okulun senın hayatını yonlendırecek bunu ben yaslara gelınce cok ıyı anlayacaksın, bu devırde oz abınden bıle fayda yok ınsana, herkes gıbı senınde kendı ayaklarının ustunde durman gerek yoksa ezılırsın, bu da guzel bır unıversıte kazanıp o yolda ılerlemenle olur. Yazın derslerıne calıs ve azım et, ınan bu guzelım yıllarını arıyacaksın, benden sana bır abı tavsıyesı olsun.. Dua et ve calıs; gerısını rabbıne bırak.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
online destek,dogru soyluyor bende aynı sekılde bıtırdım hıc derslere calısmazdım ama lisede 2 tesekur 1 onur belgesi aldım,bazı arkadaslarım vardı 10 tane 1 olanlar sımdı 6ncı yılı oldu bıtıremıyor acıktan lıseyı, ınsaata surunuyor

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sen calısma :D piyasa amele arıyor o amelelerden bri olursun...
sağdan soldan sans isteme otur dersine calış .. burdakiler sana sans dagıtmıyor .....

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu ülkeye her türlü işi yapacak adam lazım... herkes okumak zorunda değil..

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben lıse son sınıfa dek ortaokul dahıl hep takdır ıle gectım ortalama, 4,75 ın altı degıldı, lıseyı kendı bolumumde ıkıncılıkle bıtırmıstım, oyle cokta ders calısan bırısı degıldım, nasıl zayıf getırmeyı basarıyorsunuz anlamıyorum, en yakın arkadasım vardı lısede gece gunduz ders calısırdı 3 alırdı ama derslerde cok konusurdu. Ben sadece sınav gececı ders calısırdım tv basında oda dusun, en ıyı notu ben alırdım sınıfta, ama derste ıken hocalarımı cok ıyı dınlerdım asla konuzmazdım hemen kavrıyordum vede nokta atısı notlar tutardım, umarım gecersın ama bu duruma gulerek degıl ıcınde bır vıjdan azabı olması lazım, cunku okulun senın hayatını yonlendırecek bunu ben yaslara gelınce cok ıyı anlayacaksın, bu devırde oz abınden bıle fayda yok ınsana, herkes gıbı senınde kendı ayaklarının ustunde durman gerek yoksa ezılırsın, bu da guzel bır unıversıte kazanıp o yolda ılerlemenle olur. Yazın derslerıne calıs ve azım et, ınan bu guzelım yıllarını arıyacaksın, benden sana bır abı tavsıyesı olsun.. Dua et ve calıs; gerısını rabbıne bırak.

Dil bilgisinden de en iyi notu sen mi alıyordun acaba merak ettim?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Zamanında bende kaldım ama şuan üni 2'ye geçtim bakalım bitirince ne yapacaz okulu. :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Dil bilgisinden de en iyi notu sen mi alıyordun acaba merak ettim?
Mobilden giriş yaptığımı göremiyor musun yok bunu kavrayamıyorum diyorsanız sol tarafa bakmanızı öneririm ? Şu an sen gibi hazır Q klavyeden yazmıyorum, qwerty klavyeden yazıyorum, lüften bana yazım kurallarını öğretmeyiniz ! Telefondan giriş yaparak ancak bu şekilde yazıyorum.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herkesin kendi seçimi içinde istek olan kişi okur. İstemeyende ne kasap ne de köy olur ..

Bu arada bu söz böyleydi değil mi ya ? :mrgreen:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Herkes kendi seçimini kendi belirliyor bu dünyada, keza ki yanlışın doğru olduğunu, doğrunun yanlış olduğunu fark edemiyoruz. Sehven de olsa geç farkına varıyoruz, işte o zaman tren çoktan kalkmış oluyor. Misal lisedeki aklım olsa öğretmenlik üzerine yoğunlaşırdım, Geçen matematik öğretmeni bir dostumla hasbihal ediyoruz, merak edip sordum; sizin toplam kaç gün tatiliniz var diye. Hemen orada hesapladı, hafta sonu günlerde dahil.Toplam 198 gün tatil var dedi, bayram, resmi tören, 15 tatil, yaz tatili vs... Bu devirde öğretmen olmak vardı.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Seneler sonra bu başlığı açtığımı fark ediyorum ve ben bu başlığı nasıl açmışım diye hayretler içindeyim :D Yorumları daha yeni gördüm. Ama işte eski günler :) Anadolu Öğretmen Lisesinden Normal Anadolu Lisesine geçmemle birlikte bende bir çöküş olmuştu. Ama Allah'a şükür sonra kendimi toparladım ve Şu anda Dumlupınar Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde okuyorum. Ne oldum değil, ne olucam demeli insan :) Süper bir örnek oldu bu söze benden :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ilk yazdığım 2011 sensinde idi. Son yazdığımı okursanız sevinirim :)

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
tbrik ederim diyecem de sen şimdi iş adamı olduktan sonra geri dönersin bize :huh:

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba Arkadaşlar,
İlk mesajı 2011'de, ikinci mesajı 2014 bırakmışım ve üçüncü mesajım ile olayı noktalamak istiyorum. Şu anda çok iyi bir şirkette, çok iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Başıma kötü bir şey geldi diye vazgeçmeyin. Gerçekten isteyince oluyormuş.
Kendinize iyi bakın, kalın sağlıcakla.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Merhaba Arkadaşlar,
İlk mesajı 2011'de, ikinci mesajı 2014 bırakmışım ve üçüncü mesajım ile olayı noktalamak istiyorum. Şu anda çok iyi bir şirkette, çok iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Başıma kötü bir şey geldi diye vazgeçmeyin. Gerçekten isteyince oluyormuş.
Kendinize iyi bakın, kalın sağlıcakla.

Adına sevindim, dediğin gibi imkansız bir şey yok isteyince her şey oluyor.