nicknametr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
2.Defa sınıfta kalıyorum.merak etmeyin 3 tane birim var birini verip geçebilirim olmadı tm'ye geçerim.Bana dua edinde geçem.. 
Ben lıse son sınıfa dek ortaokul dahıl hep takdır ıle gectım ortalama, 4,75 ın altı degıldı, lıseyı kendı bolumumde ıkıncılıkle bıtırmıstım, oyle cokta ders calısan bırısı degıldım, nasıl zayıf getırmeyı basarıyorsunuz anlamıyorum, en yakın arkadasım vardı lısede gece gunduz ders calısırdı 3 alırdı ama derslerde cok konusurdu. Ben sadece sınav gececı ders calısırdım tv basında oda dusun, en ıyı notu ben alırdım sınıfta, ama derste ıken hocalarımı cok ıyı dınlerdım asla konuzmazdım hemen kavrıyordum vede nokta atısı notlar tutardım, umarım gecersın ama bu duruma gulerek degıl ıcınde bır vıjdan azabı olması lazım, cunku okulun senın hayatını yonlendırecek bunu ben yaslara gelınce cok ıyı anlayacaksın, bu devırde oz abınden bıle fayda yok ınsana, herkes gıbı senınde kendı ayaklarının ustunde durman gerek yoksa ezılırsın, bu da guzel bır unıversıte kazanıp o yolda ılerlemenle olur. Yazın derslerıne calıs ve azım et, ınan bu guzelım yıllarını arıyacaksın, benden sana bır abı tavsıyesı olsun.. Dua et ve calıs; gerısını rabbıne bırak.
Mobilden giriş yaptığımı göremiyor musun yok bunu kavrayamıyorum diyorsanız sol tarafa bakmanızı öneririm ? Şu an sen gibi hazır Q klavyeden yazmıyorum, qwerty klavyeden yazıyorum, lüften bana yazım kurallarını öğretmeyiniz ! Telefondan giriş yaparak ancak bu şekilde yazıyorum.Dil bilgisinden de en iyi notu sen mi alıyordun acaba merak ettim?
yazık..
liseden atılmasına yazık dedim zatenNeyine yazık? Adam kendimi toparladım şimdi üniversitede okuyorum yazmış ya.
Merhaba Arkadaşlar,
İlk mesajı 2011'de, ikinci mesajı 2014 bırakmışım ve üçüncü mesajım ile olayı noktalamak istiyorum. Şu anda çok iyi bir şirkette, çok iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Başıma kötü bir şey geldi diye vazgeçmeyin. Gerçekten isteyince oluyormuş.
Kendinize iyi bakın, kalın sağlıcakla.