Hacettepe: 2-0 :Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
LİGİ BIRAKMIŞ: 2-0

Galatasaray ligi bırakmış! Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış mücadelesinde Hacettepe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray'ı ağırladı ve maçtan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta, Hacettepe'ye 3 puanı getiren goller, karşılaşmanın 58. dakikasında Patiyo'dan ve 93. dakikada İbrahim Şahin'den geldi.

Bu sonucun ardından küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Ergün Penbe'nin Hacettepe'si, ligde 22 puana yükselirken, Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Galarasaray 52 puanda kaldı.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray önümüzdeki hafta Ankaragücü ile karşılaşacak. Hacettepe ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

POZİSYONSUZ 20 DAKİKA...
Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle genç futbolcular Yaser ve Semih'e ilk 11'de şans verdi. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Nonda, Servet, Serkan Çalık, Serkan Kurtuluş ile cezası süren Arda kadroda yer almadı. Sakatlığı geçen Emre Güngör ise yedekler arasında yer aldı.

Ligde 30. haftanın açılış karşılaşmasında, Hacettepe ile Galatasaray'ı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda buluşturan maçın ilk 20 dakikalık bölümü düşük tempolu ve orta alan mücadelesiyle geçti. Oyunun bu bölümlerinde iki takım da önemli gol pozisyuna giremezken, ev sahibi Hacettepe sol kanatta Murat Kalkan, sağ kanatta Serkan Atak, ortada Zoko ve hücum hattında da Patiyo'nun etkinlikleriyle gol aramaya çalıştı. Konuk Galatasaray ise bu dilimde Lincoln ve Baros ile rakip kaleye gitmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

TEMPO YÜKSELİYOR, GOLLER KAÇIYOR!
Hacettepe ile Galatasaray arasında oynanan mücadeledei ilk yarının son 25 dakikasına girilirken oyunun üstünlüğü Hacettepe'ye geçti. Ev sahibi ekip, Serkan Atak ve Zoko'nun çabalarıyla Galatasaray kalesine daha cesurca gitmeye çalışırken, Galatasaray savunmasını aşamadı. Sarı kırmızılı takımda göbekte oynayan ikili Emre Aşık ve genç Semih Kaya'nın performansı ise dikkat çekiciydi.

İki takımın da istediklerini oyuna yansıtamadığı maçta ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde ise ortaya net gol pozisyonları ve kaçan goller çıktı. Bu kısımda iki takım da fileleri sarsmak için atak bir futbol ortaya koyarken, Hacettepe'de Ümit Tütünci, Galatasaray'da ise Lincoln, Baros ve Yaser, girdikleri net gol fırsatlarını değerlendiremedi. Mücadelede ilk yarıda iki takım da gol bulamayınca devre arasına golsüz eşitlikle girildi.

011241203309.jpg

GOL, 'GELİYORUM' DEDİ!
Ligde son sırada bulunan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Hacettepe, Galatasaray ile oynadığı maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf oldu. Mor beyazlı ekip, ikinci 45 dakikaya soldan Murat Kalkan, sağdan Serkan Atak, ortadan da Zoko'nun taşıdığı toplarla gol arayarak başladı. Hacettepe'nin golü bulması ise fazla uzun sürmedi. Başkent temsilcisi, maçın 58. dakikasında Zoko'nun soldan ortasında Patiyo'nun ceza alanında vuruşuyla 1-0 öne geçti.

GALATASARAY ÇABALIYOR AMA...
Konuk Galatasaray, küme düşmesi muhtemel olan Hacettepe karşısında 58. dakikada 1-0 geriye düşmesinin ardından kıpırdanma gösterdi ve oyuna yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. Sarı kırmızılılar, Lincoln, Baros, Kewell gibi yıldızlarıyla rakip kalede daha sık gol aramaya başlarken, Hacettepe kalecisi Ercüment'e takıldı. Kaleci Ercüment özellikle Kewell'ın 65. dakikada kendisiyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok ktirik bir kurtarışa imza atarken, karşılaşma boyunca çok etkili bir oyun ortaya koydu.

Galatasaray'da teknik direktör Bülent Korkmaz, oyunun ilerleyen bölümlerinde tüm kozlarını oynadı. Genç teknik adam, Ümit Karan, Hasan Şaş gibi tecrübeli oyuncularını da sahaya sürse de, bu değişikler Galatasaray'ı beklendiği kadar canlandırmadı. Hacettepe, golden sonra kalan yarım saatlik bölümde skoru kabullenir tarzda bir oyun ortaya koyarken, Galatasaray'ın beraberlik çabaları sonuç vermedi.

Karşılaşmanın son dakikalarında kontraataklardan gol aramaya başlayan Hacettepe, 94. dakikada ikinci golü de buldu. Bu dakikada gelişen Hacettepe atağında sağ kanattan gelen ortaya süper bir kafa vuruşu yapan İbrahim Şahin, takımının ikinci golünü kaydetti ve maç bu skorla sona erdi.

KAYNAK

Bülent Korkmaz: "Yorum yapmayacağım"

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Hacettepe'ye 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kötü oynadık, Hacettepe daha iyi oynadı ve daha çok istedi. Tabi bizim için ağır bir yenilgi oldu. Taraftarın beni istifaya davet etmesi olabilir. Nasıl bana zamanında büyük kaptan diyorlarsa, şimdi de böyle diyor olabilirler. Bu tepkiye bir şey söylemek istemiyorum. Yorum yapmayacağım. Bu yenilgiden sonra artık şampiyonluktan tamamen uzaklaştık. İstifa gibi konuları medya önünde konuşmak istemiyorum. Ben hiçbir zaman eleştirileri dinlemedim.

Gazetede okumam bile bunları. Beraberlikten sonra ve yenilginin ardından bu tip eleştiriler olacak. Herkesin futbol bilgisi değişiktir. Benim futbol bilgimi herkes beğenmeyebilir." dedi.

KAYNAK

Ergün Penbe: "Hacettepe tekrar Süper Lig'e çıkacaktır"

Hacettepe Teknik Direktörü Ergün Penbe, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ben maçtan önce de demiştim aramızda bir espri vardı. Bundan sonra maçlarımızı baklavasına oynuyoruz diye, ortada büyük bir baklava var dedim. Bugün oyuncularıma çıkın, oynayın dedim ve onlar da çıkıp, iyi oynadılar. Zaman zaman hata da yaptılar.

Galatasaray'ın da pozisyonları vardı, bizim de ama takımımız bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi. Bundan sonra kalan maçlarda da en iyi şekilde oynayacağız. Şaibeye yer vermeyeceğiz. Prestij maçlarına çıkıyoruz ama Bank Asya'da bu takım yine iyi mücadele edip, tekrar Süper Lig'e çıkacaktır. Son haftalarda iyi oynuyoruz ve pozisyonları değerlendiriyoruz ama biraz geç kaldık. Bu takım da potansiyel var. Sezon başında takımın başına gelmek elbet bir avantaj ama bu sene böyle oldu.

Daha önceki maçlarda pozisyonları daha iyi değerlendirebilseydik, bu durumda olmazdık." ifadelerini kullandı.

KAYNAK

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
rezalet takım...forwet oyuncusu yaser harika maradona olsa o göbekle ilk yarıda 2 tane gol atardı galiba...yaser top ve kale arada baska bisey yok = sonu= kaleci kurtardı

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
yorum yok
:D :mrgreen: :sorcerer: :icon_: :devil: :icon_: :sorcerer: :mrgreen: :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hacettepeli oyuncuların tek tek alnından öpmek lazım, harikaydılar.

2. golde ayakta alkışladık adamları.

Hepsine helal olsun...

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
çok kötü izlediğime pişman oldum :(
Hacettepeyede hayırlı olsun...iyi goller attılar.. :S

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Vay Şu hale Bak istifa etmesi gerekenler hala duruyor

Baştan beri diyorum bülent korkmazla yürümez bu iş Adnan polatada hayret ediyorum bu adamın neyine güvendide getirdi...

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vah vah yazık oldu ne diyelim uefa ya gitseler bari

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
uefadan elenince takım havlu attı artık konuşmaya gerek yok..

Reaksiyon puanı
2,148
galatasarayın sivas maçında iddiası olması lazım yoksa yen(e)mez sivası son hafta, kötü oldu malubiyet

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galatasarayın şu andan sonra herhangi bir konuda iddiası varsa ben bilmiyorum o konuyu..

seneye görüşmek üzere daha da bişi demem..
hacettepe kambinem var, yarın sınavım olduğu için maça gidemedim diye üzülüyordum.. iyikide gitmemişim...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu maçtaki oyunla bizim Sivas'ı yenmemiz sürpriz olur.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bi FENERBAHÇELİ olarak diyorumki... Bu yıl şampiyon SİVAS sizce???????????

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
FENERBAHÇE Pendik e yenildiği zaman herkes beimle dalga geçmişti. İşte GALATASARAY DA Hacettepe ye yenildi. Demekki böyle şeyler oluyormuş... Gülme komşuna gelir başına fazla ağlamayın artık... BÜTÜN GALATASARAYLILARI FENERBAHÇEYE DAVET EDİYORUM... GELİN DOĞRU YERDE BİRLEŞELİM...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe de 2-1 yenilmişti Hacettepe'ye. Fazla uzatmanın anlamı yok.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
FENERBAHÇE Pendik e yenildiği zaman herkes beimle dalga geçmişti. İşte GALATASARAY DA Hacettepe ye yenildi. Demekki böyle şeyler oluyormuş... Gülme komşuna gelir başına fazla ağlamayın artık... BÜTÜN GALATASARAYLILARI FENERBAHÇEYE DAVET EDİYORUM... GELİN DOĞRU YERDE BİRLEŞELİM...

Yazık valla kendi acımı unuttum sana acıdım:whistling:... kaç yıl geçti hala kuyruk acısı var :D:D

fenergin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar biseyi itiraf etmek istiyorum Bülent Korkmazı fenerbahce yolladı oraya parasını pesin aldıgı icin bole yapıyo :D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
helal olsun hacettepeye bizimkilerde yazıklar olsun ben zaten yaseri hiç sevmem hiç top oynadığı yok adamın

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hahahaha yazık oldu yaaa:D:D ama beşiktaşın işine yaradı

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
arkadaslar biseyi itiraf etmek istiyorum Bülent Korkmazı fenerbahce yolladı oraya parasını pesin aldıgı icin bole yapıyo :D

Aragones maldonado Guizayıda Galatasaray yolladı o zmn Hangisi daha çok para yiyor :mrgreen::mrgreen:

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Küme düşen takıma yatıldıysa sivasada yatılır gibime geliyo

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bi gs li olarak hacettepeyi tebrike ederken içine düştüğü bu durumdan dolayıda gs yi kınıyorum..