Regionella
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Tezgah var bu işte tezgah. 
Senin bu saçma sapan yorumların yüzünden Beşiktaş'tan nefret etmeye başladım.Ortamı germeye çalışma.Maç satabileceğimizi ancak senin gibi paranoyaklar düşünür.Bence sen psikiyatriste git.Buna gerçekten ihtiyacın var.Küme düşen takıma yatıldıysa sivasada yatılır gibime geliyo
Senin bu saçma sapan yorumların yüzünden Beşiktaş'tan nefret etmeye başladım.Ortamı germeye çalışma.Maç satabileceğimizi ancak senin gibi paranoyaklar düşünür.Bence sen psikiyatriste git.Buna gerçekten ihtiyacın var.
Tezgah var bu işte tezgah.![]()
Her Galatasaraylı Fenerbahçe'yi şampiyon görmektense Beşiktaş'ı şampiyon görmeyi tercih ederdi.Ama benim gözümde artık ikisi de bir.O yüzden Sivas şampiyon olsun.Camia olarak ne zaman beşiktaşı sevdiniz ki nefret etmeye başladım diyosun ???
peki tamam.Sivas şampiyon olsun.
Olunca "ben dedim,oldu" derim :mrgreen:peki tamam.
Her Galatasaraylı Fenerbahçe'yi şampiyon görmektense Beşiktaş'ı şampiyon görmeyi tercih ederdi.Ama benim gözümde artık ikisi de bir.O yüzden Sivas şampiyon olsun.
Gülmeye devam edin. Geçen senelerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin " Lig'den çekiliriz... Yedek kadroyla çıkarız... " gibi tehtitlerini çabuk unuttunuz.