Hacettepe: 2-0 :Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Küme düşen takıma yatıldıysa sivasada yatılır gibime geliyo
Senin bu saçma sapan yorumların yüzünden Beşiktaş'tan nefret etmeye başladım.Ortamı germeye çalışma.Maç satabileceğimizi ancak senin gibi paranoyaklar düşünür.Bence sen psikiyatriste git.Buna gerçekten ihtiyacın var.

besiktask1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin bu saçma sapan yorumların yüzünden Beşiktaş'tan nefret etmeye başladım.Ortamı germeye çalışma.Maç satabileceğimizi ancak senin gibi paranoyaklar düşünür.Bence sen psikiyatriste git.Buna gerçekten ihtiyacın var.

Camia olarak ne zaman beşiktaşı sevdiniz ki nefret etmeye başladım diyosun ???

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Camia olarak ne zaman beşiktaşı sevdiniz ki nefret etmeye başladım diyosun ???
Her Galatasaraylı Fenerbahçe'yi şampiyon görmektense Beşiktaş'ı şampiyon görmeyi tercih ederdi.Ama benim gözümde artık ikisi de bir.O yüzden Sivas şampiyon olsun.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Her Galatasaraylı Fenerbahçe'yi şampiyon görmektense Beşiktaş'ı şampiyon görmeyi tercih ederdi.Ama benim gözümde artık ikisi de bir.O yüzden Sivas şampiyon olsun.

Aynen. Nasılsa şampiyon olacakmışız neden yendik ki Samiyen'de bide 4 tane birden attık bi haller oldu ondan sonra sözüm ona kardeş takıma:razz:

edit: Hacettepeyi ve Ergün penbeyi kutluyorum. Az bile attılar

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gülmeye devam edin. Geçen senelerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin " Lig'den çekiliriz... Yedek kadroyla çıkarız... " gibi tehtitlerini çabuk unuttunuz.

Beni ilgilendirmez geçen sene. Ben günümüz futbolundan espriyi çaktım. Yaptıranlar utansın. :)