jaanki07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır rahatsız olduğum ama belki düzeltirler diye beklediğim bu sitenin politikasını eleştirmek için yazıyorum. Doğru düzgün haber sitesi spor vs gündemden hertürlü bilgiye ulaşmak için giriyorum siteye önceden çok iyiydi tabi bu durum alışkanlık yapınca yer imlerine falan ekledim hep bu siteye girer oldum ancak artık bıktırdılar. Bombalı saldırı ölü yaralılar var vs diye flaş başlık açıyorlar bi bakıyorsun kenya nın bilmem neresinde 2 satır yazı aldılar mı ordan TIK ı sonra haberlerinin %90 ı aynı fotograflardan oluşan(hemen hemen) 10 -12 sayfaya bölünen ufak notlarla geçiyorlar yani 2 -3 satır haberi okumak için 10-15 tık yapmamız gerekiyor zaman kaybı ve sinir sistemini altüst eden bir durum. Yani gazetesini severek okuyorum bu habertürk ün ama sitesinde haaber yok tavsiye etmiyorum başka haber kanallarına yönelin. Sonrada kalkıp en çok ziyaret edilen en çok tıklanan siteyiz derler habercilikle alakaları kalmamış rant a döndermişler işlerini UZAK DURUN HABERTURK.COM dan iyi forumlar