Haberturk.com bıktırdı artık

Hangi Haber Sitesini Takip Ediyorsunuz??

• hürriyet.com.tr

Kullanılan: 5 11.1%
  • haberturk.com

Kullanılan: 0 0.0%
  • haberler.com

Kullanılan: 2 4.4%
  • onedio.com

Kullanılan: 1 2.2%
  • sabah.com.tr

Kullanılan: 2 4.4%
  • trthaber.com

Kullanılan: 5 11.1%
  • Diğer

Kullanılan: 30 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    45

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır rahatsız olduğum ama belki düzeltirler diye beklediğim bu sitenin politikasını eleştirmek için yazıyorum. Doğru düzgün haber sitesi spor vs gündemden hertürlü bilgiye ulaşmak için giriyorum siteye önceden çok iyiydi tabi bu durum alışkanlık yapınca yer imlerine falan ekledim hep bu siteye girer oldum ancak artık bıktırdılar. Bombalı saldırı ölü yaralılar var vs diye flaş başlık açıyorlar bi bakıyorsun kenya nın bilmem neresinde 2 satır yazı aldılar mı ordan TIK ı sonra haberlerinin %90 ı aynı fotograflardan oluşan(hemen hemen) 10 -12 sayfaya bölünen ufak notlarla geçiyorlar yani 2 -3 satır haberi okumak için 10-15 tık yapmamız gerekiyor zaman kaybı ve sinir sistemini altüst eden bir durum. Yani gazetesini severek okuyorum bu habertürk ün ama sitesinde haaber yok tavsiye etmiyorum başka haber kanallarına yönelin. Sonrada kalkıp en çok ziyaret edilen en çok tıklanan siteyiz derler habercilikle alakaları kalmamış rant a döndermişler işlerini UZAK DURUN HABERTURK.COM dan iyi forumlar

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Habertürk'ün yayın politikası bu. Geçen baktum uçak düştü kurtulan olmadı flash diye başlık atmışlar bi baktım dünyanın öbür ucunda bi ülke. Yapabileceğimiz tek şey o siteyi kullanmayıp alternatiflerini kullanmak.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
reklam stratejisi bunu günümüzde bir sürü site yapıyor amaç bir kullanıcıdan daha fazla tık almak bu da reklam gelirlerinin o sayfalar sayısında katlanması demek :)

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Habertürk'ün yayın politikası bu. Geçen baktum uçak düştü kurtulan olmadı flash diye başlık atmışlar bi baktım dünyanın öbür ucunda bi ülke. Yapabileceğimiz tek şey o siteyi kullanmayıp alternatiflerini kullanmak.

aynen öyle çok sinir ediyorlar ve inandırıcılığı kalmıyor sitenin, her konuda haber paylaşılan bir site varsa tavsiyenizi alabilirim.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Yiğit Bulut ayrıldıktan sonra kalitesi çok düştü.
Fotoğrafı sansürlüyor ki ilgi çeksin diye.
Her habere ŞOK!, DAMGA!, OLAY! gibi kelimeler yazarak ilgi çekmeye çalışıyorlar.
Özellikle başlıklarda bilgi ve fotoğraf vermiyorlar ki okuyucu tıklasın, reyting artsın.
Diğer haber siteleri de bunu yapıyor ama habertürk hemen hemen her haberde yaparak baya baya b*kunu çıkardı.

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yiğit Bulut ayrıldıktan sonra kalitesi çok düştü.
Fotoğrafı sansürlüyor ki ilgi çeksin diye.
Her habere ŞOK!, DAMGA!, OLAY! gibi kelimeler yazarak ilgi çekmeye çalışıyorlar.
Özellikle başlıklarda bilgi ve fotoğraf vermiyorlar ki okuyucu tıklasın, reyting artsın.
Diğer haber siteleri de bunu yapıyor ama habertürk hemen hemen her haberde yaparak baya baya b*kunu çıkardı.

Kesinlikle!!! Zaten sitelerin kazanç yöntemlerine değil söylediklerim, örnek verecek olursak shiftdelete.net in sitesindeki haberlere verebiliriz haftanın uygulamarı adı altında 5 uygulama paylaşıyor 5 ayrı sayfa demek ve her sayfada dolu dolu o uygulama anlatılıyor yani tıklamaktan sıkılmıyorsun bilgiye doyuruyor buda ortada bir sorun bırakmıyor ama bu site lanet bişey '!!

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sadece habertürk mü Hürriyette vatan da diğeleri salak salak haber yazıyorlar hepsini kapatın gitsin..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ensonhabere yeni yeni takılıyorum bende. Manşetleri çok güzel. İnce ince laf sokmalar var hep, o yüzden oraya takılıyorum daha çok.

Arada yine habertürk, milliyet, trthaber, zaman. Hepsine göz atıyorum ki tek yönlü bakmayalım olaylara.

FinalFantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ülkede MYNET en çok hit alan sitelerden bir tanesiyse
Diğer Haber sitelerinin aynı mantığa bürünmesi mantıklı ..

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Bir tıkın iki tıkın peşinden böyle giderlerse o tıka da muhtaç kalacaklar haberleri yok her on haberden 9 u sallama habercilikmi olur

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hepsine gelsin bu resim. :)

bu-evde-sat%C4%B1l%C4%B1k-medya-izlenmemektedir_458411.jpg

Candaş medyalardan Ntvmsnbc ve CNNTürk olmaması ilginç. :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Habertürk ün tv programlarını severim özellikle pelin çiftin sunduğu öteki gündem. Onun haricinde mobilden Habertürk un uygulaması ve bbc türkçe uygulaması ile takip ederim.
Mynet ile geç tanıştım ama güzele benziyor :D

Reaksiyon puanı
16,128
abuk sabuk site deyince ilk aklıma gelen şok gazetesi olur...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Sabahın Eline kimse su dökemez,Adamlar bu devirde hala fotoğrafa haber yapıyor.Grin bakın 10 haberden 8 i magazin foto galeri (sakın eklemeyin sitenize)

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Habertürk ün mobil sitesi bıktırdı beni. Nedir bu foto galeri merakı? Bir haberi açıyorum, hoop foto galeri.

cka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir de habertürk'ün okuyucu yorumlarına bakın. misafir rumuzlu şahsın bütün haberlerin altında yorumu var. hepsi de abuk sabuk yorumlar bir italya da yaşıyor bir fransa da dünya da yaşamadığı yer kalmadı. Onun bütün yorumları onaylanıyor bizim yorumlar hariç. onun içindir ki artık habertürkün sitesine girmiyorum, önermiyorum.

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ahah yorum deyince aklıma geldi orda ünlü biri var deuterium :DDD

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Sözcü okuyorum. Sözcü'de de durum çok farklı değil ama en azından doğru haber veriyorlar.
Bu bahsettiğiniz şeyleri de sırf para kazanabilmek için yapıyorlar. Onların sitesinde yüklediğiniz her sayfa, gördüğünüz her resim onlara para olarak dönüyor.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir de habertürk'ün okuyucu yorumlarına bakın. misafir rumuzlu şahsın bütün haberlerin altında yorumu var. hepsi de abuk sabuk yorumlar bir italya da yaşıyor bir fransa da dünya da yaşamadığı yer kalmadı. Onun bütün yorumları onaylanıyor bizim yorumlar hariç. onun içindir ki artık habertürkün sitesine girmiyorum, önermiyorum.

o misafir genel bir isim

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ensonhabere yeni yeni takılıyorum bende. Manşetleri çok güzel. İnce ince laf sokmalar var hep, o yüzden oraya takılıyorum daha çok.

Arada yine habertürk, milliyet, trthaber, zaman. Hepsine göz atıyorum ki tek yönlü bakmayalım olaylara.

ahahhaha abicim güldürdün beni ya. bu saydıklarının hepsi zaten tek yönlü haber yapan siteler.