Haberpress Sorunu Nasıl Çözerim?

sabrinyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar benim büyük sorunum haberpress denilen illet her yolu denedim format dışında mesala adobe klasörünün içindeki taskil.exe yazan şeyi silin diuolar bende öyle bişey yok zaten görev zamanlayıcısında bulamadım artı zaten benim arama motorum düzgün zaten değişmedi sadece olay şurda her reset atınca pcye ekrana haberpress sitesi açılıyor bu arada tarayıcım firefox lütfen yardım format dışında kurtuluş varmı :ohmy:

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
AdwCleaner programıyla indirip kurup bi taratın bilgisayarı olmazsa sonra Malwarabytes programi ile pc yi taratın bulunan virüsleri tezmizleyin bilgisayarı yeniden baslatın düzelmezse buradan yazın yardımcı olalim kolay gelsin

sabrinyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bunların hepsini yaptım temizleniyor ama reset atınca yeniden haberpress penceresi geliyor dedğim gibi anasayfa girişinde sorun yok zaten sadece derdim benim her pcye reset atınca karşıma haberpress penceresi illeti geliyor

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Güvenli modda acip bilgisayari o sekilde taradınızmı bilgisayarı dediğim programlarla bi de adobenin prpgramlarını denetim masasından tamamen kaldırın klasorlerini de C den silin

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu sorunu çözebilecek adam yok. 2 haftadır 2 arkadaş sırf bunun için uğraşıyoruz denemediğimiz yöntem kalmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bu başlık altında bize ve diğer arkadaşlara yardımcı olsun.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bu sorunu çözebilecek adam yok. 2 haftadır 2 arkadaş sırf bunun için uğraşıyoruz denemediğimiz yöntem kalmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bu başlık altında bize ve diğer arkadaşlara yardımcı olsun.
Aynen cok sıkıntılı bir virüs diğerlerinden cok farkli bir mantıkla calişiyor bende arastiriyorum siz görev yoneticisinden görev zamanlayıcıdan tetikleyiciler var oradan tek tek bakmak gerekiyor tetikleyiciler hangisi hangi programa calişiyor ordan belki buluna bilir benim daha bunu deneme sansim olmadi siz bu yolu denedinizmi ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aynen cok sıkıntılı bir virüs diğerlerinden cok farkli bir mantıkla calişiyor bende arastiriyorum siz görev yoneticisinden görev zamanlayıcıdan tetikleyiciler var oradan tek tek bakmak gerekiyor tetikleyiciler hangisi hangi programa calişiyor ordan belki buluna bilir benim daha bunu deneme sansim olmadi siz bu yolu denedinizmi ?

Hangi yolu denemedim ki ? O yolları artık denemiyorum bile.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hangi yolu denemedim ki ? O yolları artık denemiyorum bile.
Bizimde müşterilerden birinin ana bilgisyarına bulasmıs bu virüsten bilgisayara format atarsam yeniden o kadar datayi kurmak bir günümüzü alir ben daha bakmaya gidemedim arastirdim ama cozumu de yok gibi gorunuyor sizde oyle yazınca sanirim format yolu görünüyor güvenli modda bilgisayarı baslatip sadece istediğimiz programlari baslata eklesek diğer programlar calişmasa sizce yapa bilirmiyim boyle bir sey guvenli modda baslatırken yine haberpres geliyormu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Banada bu illet bulaştı silemedim var mı çözüm?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sorunu çözdüm.

https://www.virustotal.com/tr/file/...5138a29f95939a93160c7570232bbf7fa5f/analysis/

Win32/Xorasi.G zararlısı. ESET imzasına ilk alan antivirüs yazılımı. ESET ile taratın sonra Adwcleaner ile taratın sorun tamamdır. Türkiye'de yaygın ve Türk'ler üretmiş. Çok ama çok büyük oynamış adamlar. ESET kalitesini bir kez daha gösterdi artık onunla bunula kıyaslamaz inşallah.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Sorunu çözdüm.

https://www.virustotal.com/tr/file/...5138a29f95939a93160c7570232bbf7fa5f/analysis/

Win32/Xorasi.G zararlısı. ESET imzasına ilk alan antivirüs yazılımı. ESET ile taratın sonra Adwcleaner ile taratın sorun tamamdır. Türkiye'de yaygın ve Türk'ler üretmiş. Çok ama çok büyük oynamış adamlar. ESET kalitesini bir kez daha gösterdi artık onunla bunula kıyaslamaz inşallah.
Beni büyük dertten kurtardın ustad gerçekten Eset için her zaman kıyaslayanlar olacaktir yine :) bende esetin en cok bu yonunu seviyorum adamlar sürekli güncel calişiyor en kisa zamanda deneyeceğim bende çözüm için tesekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorunu çözdüm.

Beni büyük dertten kurtardın Seyhoo
user-online.png
gerçekten Eset için her zaman kıyaslayanlar olacaktir yine :) bende esetin en cok bu yonunu seviyorum adamlar sürekli güncel calişiyor en kisa zamanda deneyeceğim bende çözüm için tesekkürler

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Akşama detaylı konu açarım umarım madur arkadaşlara faydamız dokunur.