gzmrotate.dll

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar.Benim bir sorunum var.Bilgisayarı açtığımda şöyle bir mesajla karşılaşıyorum:http://img253.imageshack.us/my.php?image=balangfa1.png
Bilgisayarı aviraantivir,ad-aware ve superantispyware ile tarattım.Superantispyware birkaç trojan buldu onları karantinaya aldım;ama sorun çözülmedi.Karantinayı alınan dosyanın ismi şöyle:bpenhan.dll.Internette gzmrotate.dll dosyasını biraz araştırdım.Yapılan şeyleri uyguladım;ama değişen bir şey olmadı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
anladigim kadariyla sistem dosyalarindan "gzmrotate.dll" adli dosya silinmis,virüs veya trojan la alakasi yok yani bu tür programla taratarak bi sonuc alamassin bence en iyisi sen xp cd si warsa sistemi onla onarabilirsin silinen weya bozulan sistem dosyalarini tekrar yükler.

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana önerebileceğin eksik sistem dosyaları ve eksik dosyaları gösteren veyahut onaran bir program biliyor musun?

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
O dosya zaten silinmesi gereken, zararlı bi yazılım parçası anladığım kadarıyla.

Sorunu çözmek için
- En aşağıdaki bağlantıdaki dosyayı indir ve aç. İndirmek için download'e tıklıyorsun.
- "C:\WINDOWS\System32\Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\gzmrotate.dll" DllVerify" buna benzer bi satır görürsen seç ve delete'e tıklayarak sil.

http://www.file-upload.net/en/download-528880/runman.rar.html

Düzelmezse haber ver daha ayrıntılı anlatayım ya da başka bi yol bulayım.

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu dosyanın işlevi nedir beni bilgilendirebilir misin? Bu arada sorun çözüldü.Çok teşekkür ederim.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Çok sevindim çözülmesine. Dosyanın bi numarası yok, sadece başlangıçta çalıştırılan komutları gösteriyor. Windows'un msconfig'i gibi yani.