• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

BricoPacks Vista Inspirat

Bende büyük bir hevesle yükledim.Sonra pişman oldum.Bir çözümü yok mu?

Wolf-sdn arda arda iki mesaj yazmak yerine ilk mesajınızı düzenleyin forum kurallarına uyun

MOD NOT: Uyarın için teşekkürler.

O temayı güvenli kipte tekrar kur ve kaldır.
Sonra ya hiç yükleme ya da zune temasını yükle.Zune'dan şikayetçi olana hiç rastlamadım şimdiye kadar.Ben de bi kere senin gibi inspirat mağduru oldum.Şimdi akıllandım :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bir daha temayla falan uğraşmayacağım.

elektr10' Alıntı:
O temayı güvenli kipte tekrar kur ve kaldır.
Sonra ya hiç yükleme ya da zune temasını yükle.Zune'dan şikayetçi olana hiç rastlamadım şimdiye kadar.Ben de bi kere senin gibi inspirat mağduru oldum.Şimdi akıllandım :)

bende her türlü tema var zune dahil zune harika ama kaldırıp yine kurması sorunu çözmez aynı şey devam eder direk kaldırsın bir daha yuklemesin ;)

Ben de inspirat kullanıyordum ve bende çözdü.Tecrübeyle sabittir 8)

Programı silmeden nasıl halledilebilir.Temayı silmeye gönlüm el vermiyor.

ne silmesi yz tolbarı options u var ya onun yz tolbarı kapa gitsin bidaha gelmez yada bilgisayarı kapatırken üsteki yz tolbarsa onu önce kapa sonra bilgisayarı kapmayı dene
olmassa ben daha bilmiyom ben eskiden kullanırdım ben vista t.p. i kunllanıyom

adobe_microsoft' Alıntı:
betermi >:( en güzeli o bende onu kullanıyom ama çok yavaşlatıo PC yi ama olsun
Bu yüzden beter işte :P

Görünüm olarak güzel olmasıyla iş bitmiyor.Benim duyduğum "Sistem dosyalarını bozuyor" vs. şikayetlerine yol açan temaların başında transformation pack var.Tabi yüklediğin anda sistemi çökertmiyor ama bir süre sonra kemirmeye başlıyor, görev çubuğu kayboluyor filan.